Teaser ‘The Witch in the Window’ – Renovatie in een spookhuis

Nogal vervelend: tijdens het renoveren van een boerderij lastiggevallen worden door de kwaadwillige geest van de vorige eigenaar. Het overkomt Simon (Alex Draper), een gescheiden vader, en diens zoon Finn (Charlie Tacker) in The Witch in the Window.

De teaser is, naar verwachting, kort, en geeft weinig prijs over het verloop van de film. Wat wel duidelijk wordt, is dat de film een oud concept volgt: de geest die vast zit aan een huis. Uiteraard weten de hoofdpersonages hier nog niets vanaf, voordat zij aan de renovatie van de boerderij in Vermont beginnen. Tijdens deze renovaties krijgen zij te maken met de geest van Lydia, de oude bewoonster. Bij iedere renovatie die Simon of Finn uitvoert, wordt Lydia sterker. Dit gaat in dusverre door, dat Simon op gegeven moment niet meer weet of hij Finn nog tegen haar kan beschermen.

Uit de teaser wordt duidelijk dat de geest het eerst contact probeert te maken met Finn. ´I think I saw something in the mirror. I think a woman.´ In twee korte flashes krijgen we de ogen te zien van (vermoedelijk) Lydia, alhoewel deze er niet echt als een heks uit ziet.

The Witch in the Window (2018) TEASER

Zowel Alex Draper als Charlie Tacker hebben beiden nog geen grote rollen op hun naam staan. Wel is de film geregisseerd door Andy Mitton, die eerder prijzen heeft ontvangen voor zijn regie in de films YellowBrickRoad en We Go On. Dit belooft veel goeds, doch zal het afwachten worden of de film zich kan onderscheiden van andere ´horrorhuizen.´ Mogelijk komt deze renovatie net op tijd.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie