Teaser-trailer én poster voor Nightmare at Precinct 84

Nightmare-at-precinct-84

Er is een teaser-trailer uitgebracht voor Nightmare at Precinct 84! Het is de aanstaande horror-anthologie van schrijvers Samuel Gonzalez Jr en Gigi Gustin. De film staat gepland voor release in 2023.

Nightmare at Precinct 84 is geschreven en geregisseerd door Samuel Gonzalez Jr. Je kunt hem misschien ook kennen van onder andere: “Battle Scars“, “The Retaliators“, “Railway Spine” en/of “And the Winner Is“.

nightmare-at-precinct-84-trailer-header

Het verhaal

“Het speelt zich af op een stormachtige nacht op kerstavond, een vrouwelijke sheriff uit een kleine stad die in het geheim een seriemoordenaar is, krijgt bezoek van een mysterieuze vrouw die vier bizarre verhalen vertelt”, luidt de synopsis van de film. De eerste gaat over een kleine jongen die een angstaanjagende ontmoeting heeft met de plaatselijke ijscowagen. De tweede gaat over een jong meisje dat een baan telefoniste bij een sekslijn aanneemt om de tijd te doden, maar een bepaalde beller heeft andere bedoelingen. De derde gaat over twee vrouwen die de vreemde realiteit ontdekken achter een klein stadje waarin ze vastzitten en de vierde gaat over een man die een belofte doet met angstaanjagende gevolgen.”

Cast

In Nightmare at Precinct 84 zijn er rollen voor: Meredith Thomas (The Wrong Blind Date), Jill Awbrey (Held), Gigi Gustin (The Springfield Three), Bill Moseley (The Devil’s Rejects, House of 1000 Corpses, Halloween 2007), Jenna Kanell (Terrifier, Terrifier 2) en Justin Miles (The Crazies).

Nightmare-at-precinct-84-poster

Op dit moment is er (nog) geen officiële releasedatum vastgesteld, maar naar verwachting zal dit begin 2023 worden. Houd ons in de gaten voor eventuele updates!

Hieronder vind je de teaser-trailer van de anthologie-horror Nightmare at Precinct 84. Zeker een kijkje waard voor horrorfans!

Nightmare at Precinct 84 (2023) - Teaser Trailer

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie