Teaser The Walking Dead seizoen 2

the walking dead season 2Gisteravond zond de kabelzender AMC tussen de aflevering van Breaking Bad een teaser uit voor het nieuwe seizoen van The Walking Dead waarin we een de Rick Grimes zien, zoals we heb ook uit de comics kennen.

Omdat niet iedereen die serie kijkt, heeft AMC de video ook online gezet. Maar de beelden zijn buiten de Verenigde Staten niet te zien, dat terwijl The Walking Dead seizoen 2 straks wereldwijd weer tegelijkertijd wordt uitgezonden. Maar geen nood, hierbij de video in iets mindere kwaliteit: FOXlife biedt de video ook voor Nederlanders aan:

Afgelopen week zijn de Emmy-nominaties bekend gemaakt en The Walking Dead staat drie keer op de lijst. Outstanding Special Visual Effects, Outstanding Sound Editing en als laatste voor Outstanding Prosthetic Makeup.

The Walking Dead wordt dit najaar ook in Nederland en België uitgezonden bij FOXlife, te beginnen met het eerste seizoen op 20 september 2011, elke dinsdag om 21.20 uur.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

6 gedachten over “Teaser The Walking Dead seizoen 2”

  1. Ziet er leuk uit, maar als je bekend met de comics ben is de serie nogal… matig. Maar goed aan het begin van de show staat ook gebaseerd op de comics. Hoewel de pilot bijna 1:1 was overgenomen.

    Deze week komt er waarschijnlijk nog een andere teaser trailer tijdens de Comic Con in San Diego.

    Beantwoorden
  2. heerlijke serie. eindelijk is weer wat anders. dan al die klote series op tv. een onderwereld serie mag ook wel weer komen. sopranos vaak opnieuw gekeken. en deze serie ben ik verliefd op geworden.

    Beantwoorden

Plaats een reactie