Ontmoet M3GAN; de horrorpop uit de volgende film van James Wan

Teaser poster M3GAN onthuld door Blumhouse

Vriendschap is geëvolueerd. Na het grandioze succes van duivelse pop Annabelle, krijgen we er een nieuwe vriendin bij. Maak kennis met M3GAN.

Ze had zomaar een tweeling zus kunnen zijn van Chucky uit de Child’s Play reboot serie van Fox die op 11 november 2021 uitkwam. Het enige wat nog mist zijn rode haren.

M3GAN is een nieuwe film geproduceerd door Blumhouse en James Wan (Saw, The Conjuring, Insidious, Annabelle).

Maak kennis met het verhaal…

Het verhaal gaat over Gemma (gespeeld door Allison Williams), een briljante robotica bij een speelgoedbedrijf wier kunstmatige intelligentie gebruikt om M3GAN te ontwikkelen. M3GAN is een levensechte pop die is geprogrammeerd als beste gezelschap voor een kind en als beste bondgenoot voor een ouder. Nadat Gemma onverwachts de voogdij over haar weesnichtje heeft gekregen, roept ze de hulp in van het M3GAN prototype. Een beslissing die onvoorstelbare gevolgen heeft…

De cast bestaat onder andere uit hoofdrolspeelster Allison Williams (Get Out, The Perfection), Violet McGraw, Kimberley Crossman en Ronny Chieng.

Akela Cooper, schrijfster van onder andere The Nun 2 en Malignant, schreef het script dat gebaseerd is op het verhaal van James Wan, die samen met Jason Blum deze horror-thriller produceert en samen met Gerard Johnstone (Housebound) regisseert.

M3GAN is in de Amerikaanse theaters te zien vanaf 13 januari 2023.

Zal ze ons meer stuipen op het lijf jagen dan Annabelle? Laat het ons hieronder weten in de comments.

Psst! Vertel ons gelijk in de comments wat jouw top 5 films zijn van James Wan.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Ontmoet M3GAN; de horrorpop uit de volgende film van James Wan”

 1. Dit lijkt niet zozeer een bezeten pop te worden, maar meer een op hol geslagen AI? Eerst maar eens een trailer zien, dan kan ik me er misschien een betere voorstelling van maken. Maar een film van James Wan ga ik sowieso kijken. Die stelt niet snel teleur.

  Mijn Top 5 James Wan films (als regisseur):
  1. Malignant
  2. The Conjuring 1
  3. Saw
  4. Insidious
  5. The Conjuring 2

  Ik hou het even bij zijn horror films, maar zijn Furious 7 was zeker niet de slechtste in de F&F reeks en ook Aquaman vond ik als superheldenfilm best aardig geslaagd.

  Beantwoorden

Plaats een reactie