Wormerveer heeft op 29 oktober een Terror Island

Zorg dat je 29 oktober niet verdwaalt in Wormerveer… De Paintball Jungle ziet er die dag namelijk volledig angstaanjagend uit met een zombiegevangenis, spinnenpad, ziekenhuis, slachthuis, jungle, vervloekte barakke, angstaanjagend fort, Freaky Circus, Ghost Town en de behekste doolhof.

Kijk de trailer van het Halloween-evenement van de Paintballl Jungle Wormerveer (vlak bij Amsterdam):

Speciaal voor Halloween wordt ons terrein volledig ingericht met een aantal spectaculaire spookhuizen en griezel zone’s ! Tijdens een 1,5 uur durende wandeltocht dwars door het terrein waan je je in een andere wereld, met tal van spannende momenten en live actors die er alles aan doen om je ouderwets de stuipen op het lijf te jagen!website_afb_halloween
1,5u. wandelen & griezelen over 8,5 Hectare terrein met 3 spookhuizen en 8 gethematiseerde griezel zone’s.
De tocht begint dwars door de ZOMBIE GEVANGENIS en vervolgens buiten langs het Spinnenpad naar het ZIEKENHUIS. Op weg naar het SLACHTHUIS moet je eerst nog door een Spooky Jungle, de vervloekte Barakken en langs een angstaanjagend Fort!
Als je weer een beetje bent bijgekomen beland je opeens midden in het Freaky Circus en de Ghost Town om vervolgens de weg kwijt te raken in het behekste Doolhof. We zijn inmiddels menig bezoeker kwijt geraakt in het doolhof en helaas daarna ook wel wat in het kannibalen dorp aan het eind.

Meer informatie over de spooktocht op 29 oktober vind je op terrorisland.nl
terrorisland_toegangsbewijs

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie