Thankskilling sequel wordt deel 3 + trailer

Vorige week was daar opeens het nieuws dat de via Kickstarter gefinancierde Thankskilling sequel in kannen en kruiken is en ook de poster is gelijk vrij gegeven. Maar zoals je kunt zien is het een poster voor Thankskilling 3!

In Thankskilling 3 is de moordende en vloekende kalkoen terug om de laatste kopie van Thankskilling 2 terug te krijgen uit handen van een groep gewelddadige en verontrustende groep poppen met omschrijvingen als Flowis the rapping grandma, Rhonda the bisexual space worm en Yomi the puppet in search of her mind. Verwacht dus weer een flinke dosis onzin, platte humor en bloederige taferelen.

In de weken voor deze onthulling werd er al hevig gezinspeeld op het verdwijnen van Thankskilling 2 met brandende posters van deel 2 met de tagline “Only one copy remains” en posters met “Fuck part two“. Nu blijkt dus waarom.

“Kevin en ik wisten al in januari van dit jaar dat we deel 2 gingen overslaan. We wilden iets origineels doen en tegelijkertijd de draak steken met horrorfranchises. Dat is voor nu de korte uitleg waar we ongetwijfeld nog uitgebreid op terug komen in de nabije toekomst”, aldus de regisseur Jordan Downey.

De makers proberen nu een bioscoop première van de grond te krijgen op 1 november in New York via Tugg, vergelijkbaar met de Nederlandse on demand bioscoop dienst We Want Cinema.

En men heeft nu ook de eerste trailer vrijgegeven:

Interessant artikel?

1 gedachte over “Thankskilling sequel wordt deel 3 + trailer”

Plaats een reactie