Voor de eerste in Nederland: Freakshow Horror Circus

Vergeet de trapezemeisjes in glitterpakjes, de circusdirecteur met zijn hoge hoed en de stuntelige clown… maar beleef de sensatie van het Horror Circus! Na succesvolle tournees in Duitsland, Engeland, Italië, en Spanje geeft het Horror Circus voor de eerste maal een beperkt aantal shows in Nederland. Het is een variant op Circus of Horrors uit Engeland.

Het Horror Circus is een totaalbeleving waar een heus Horrordome voor wordt opgebouwd. Bij het betreden van het tentencomplex waant de bezoeker zich direct in de zwarte wereld van bloeddorstige vampiers en gammele zombi’s. Alles is aangekleed in de naargeestige sfeer die we kennen uit de bioscoop… nu is het echt!

Het publiek neemt plaats op comfortabele kuipstoelen rondom de ‘circle of fear’ waar het publiek ‘hatelijk’ welkom wordt geheten door clown Noah waarna het spektakel losbarst vol huiveringwekkende acrobatiek, bloedstollende trapezewerkers… alles op het randje…
freakshow
Zombie’s die door vuur springen, halsbrekende trapezekunstenaars, griezelig goede rekstokgymnasten en bloedstollende evenwichtskunstenaars. De komiek Armen zorgt met zijn zwarte humor voor een huiveringwekkende glimlach in het spektakel van bloed en angst!

Uniek is de act van de meesterfreak Carne, die de meest freaky dingen laat zien!

De show wordt verzorgd door een internationale crew van artiesten afkomstig uit Kenia, Spanje, Wit-Rusland, Duitsland, Polen en Groot-Brittanië. Allen hebben een internationale carrière en worden speciaal bij elkaar gebracht voor dit Horror Spektakel.

Het Horror Circus… durft u het aan?
Het Horror Circus geeft van 3 tot en met 19 april 2015 shows in Tilburg. Het complex wordt opgebouwd op het evenemententerrein “Het Laar”.

Het Horror Circus - The Freakshow - Tilburg Het Laar - 3 T/M 19 April 2015 - Teaser

Showdata en tijden:
Vrijdag 3 april 20:00 uur PREMIERE
Zaterdag 4 april 19:00 + 21:30 uur
Zondag 5 april 19:00 uur (1e paasdag)
Maandag 6 april 19:00 uur (2e paasdag)
Donderdag 9 april 20:00 uur
Vrijdag 10 april 19:00 + 21:30 uur
Zaterdag 11 april 19:00 + 21:30 uur
Zondag 12 april 19:00 uur
Woensdag 15 april 20:00 uur
Donderdag 16 april 20:00 uur
Vrijdag 17 april 19:00 + 21:30 uur
Zaterdag 18 april 19:00 + 21:30 uur
Zondag 19 april 19:00

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Voor de eerste in Nederland: Freakshow Horror Circus”

  1. Hé Nachtvlinders, waarom berichten jullie hier pas één dag ná het begin over? Lijkt me wel gaaf, maar dat dit gaat ‘m voor mij inmiddels niet meer worden op zo’n korte termijn. Ik denk dat jullie als website toch wat beter op de hoogte zouden moeten zijn van bepaalde evenementen en daar dan ook op tijd een aankondiging van online zouden moeten zetten.

    Beantwoorden

Plaats een reactie