The Dark Pictures 3: House of Ashes verschijnt in 2021

Onze recensie van The Dark Pictures Anthology: Little Hope staat net live, één ding is zeker: we willen meer. En dat weten Supermassive Games en Bandai Namco, want wie de game uitspeelt krijgt de trailer voor deel drie te zien: House of Ashes! Je vindt hem hieronder met beschrijving en nog wat screenshots:

Nu het conflict in Irak ten einde loopt in 2003, sluit CIA field operative Rachel King zich aan bij een militaire elite-eenheid tijdens een inval in een vermoedelijke ondergrondse faciliteit voor chemische wapens in de schaduw van het Zagros-gebergte.

Aangekomen bij de coördinaten wordt de eenheid in een hinderlaag gelokt door een lokale patrouille onder leiding van sergeant Salim Othman. Tijdens de slag opent een aardbeving zinkgaten in de grond, waardoor beide kanten in de ruïnes van een begraven Sumerische tempel terechtkomen. In de duisternis onder de Arabische woestijn wordt iets kwaads gewekt. Een nest van oude en onaardse wezens is woest en heeft een nieuwe prooi om op te jagen.

Terwijl de overlevende door de onderwereld proberen te navigeren en aan de angstaanjagende dreiging proberen te ontsnappen, worden ze geconfronteerd met afschuwelijke ontdekkingen en onmogelijke beslissingen. Zullen ze ieder prioriteit geven aan hun eigen overleving of zullen ze hun angsten en persoonlijke rivaliteit opzij zetten om samen als één te vechten?

De eerste twee The Dark Pictures Anthology-games, Man of Medan & Little Hope, zijn nu verkrijgbaar.

Verder is er nog niet veel bekend, behalve dat het de vertrouwde formule gebruikt; een aantal hoofdrolspelers die met de nodige plotwendingen van alles meemaken. The Dark Pictures: House of Ashes staat gepland voor half 2021 en komt uit op PS5, PS4, Xbox series X, Xbox one en PC. Zodra er meer bekend is over het verhaal, lees je dat uiteraard hier.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “The Dark Pictures 3: House of Ashes verschijnt in 2021”

Plaats een reactie