Luister de podcast HorrorPraat via Spotify, Apple iTunes of via Petje.Af.

The Dark Pictures 3: House of Ashes verschijnt in 2021

Binnenkort volgt onze recensie van The Dark Pictures Anthology: Little Hope, maar één ding is zeker: we willen meer. En dat weten Supermassive Games en Bandai Namco, want wie de game uitspeelt krijgt de trailer voor deel drie te zien: House of Ashes! Je vindt hem hieronder met beschrijving en nog wat screenshots:

The Dark Pictures: House of Ashes - Announcement Teaser Trailer

Nu het conflict in Irak ten einde loopt in 2003, sluit CIA field operative Rachel King zich aan bij een militaire elite-eenheid tijdens een inval in een vermoedelijke ondergrondse faciliteit voor chemische wapens in de schaduw van het Zagros-gebergte.

Aangekomen bij de coördinaten wordt de eenheid in een hinderlaag gelokt door een lokale patrouille onder leiding van sergeant Salim Othman. Tijdens de slag opent een aardbeving zinkgaten in de grond, waardoor beide kanten in de ruïnes van een begraven Sumerische tempel terechtkomen. In de duisternis onder de Arabische woestijn wordt iets kwaads gewekt. Een nest van oude en onaardse wezens is woest en heeft een nieuwe prooi om op te jagen.

Terwijl de overlevende door de onderwereld proberen te navigeren en aan de angstaanjagende dreiging proberen te ontsnappen, worden ze geconfronteerd met afschuwelijke ontdekkingen en onmogelijke beslissingen. Zullen ze ieder prioriteit geven aan hun eigen overleving of zullen ze hun angsten en persoonlijke rivaliteit opzij zetten om samen als één te vechten?

De eerste twee The Dark Pictures Anthology-games, Man of Medan & Little Hope, zijn nu verkrijgbaar. The Dark Pictures: House of Ashes verschijnt volgend jaar op de huidige (PlayStation 4, Xbox One), en nieuwe generatie (PlayStation 5, Xbox Series X of S) consoles en pc.

Gamers, volg ons op ons Twitch-kanaal!

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders is daarnaast op freelance basis beschikbaar voor advies, strategie en projectwerk voor online concepten. Steun ook mijn podcast HorrorPraat!

1 gedachte over “The Dark Pictures 3: House of Ashes verschijnt in 2021”

Plaats een reactie

//