The Haunting of Verdansk: Halloween-event in Call of Duty

Vanaf vandaag kun je gratis aan de slag met The Haunting of Verdansk, een modus voor Call of Duty Modern Warfare en de standalone battle royale Warfare. Het spel is ondertussen beland bij seizoen 6.
De speciale modus is in het leven geroepen vanwege Halloween en is gratis voor alle systemen waar het op te spelen is.

Het speelt zich af in Verdansk en brengt verschillende horror-iconen als operators naar de game. Zo kan je te keer gaan als Jigsaw, Leatherface en Dr. Karlov. Ook zijn er speciale lootboxes met verschillende Halloween-gerelateerde items, waaronder griezelige spullen en akelige blauwdrukken.
En de twist die je hebt met het battle royale gedeelte, is dat je een zombie modus kan aanzetten. Elke gedode speler komt dan terug als levende dode met speciale krachten.

Met andere woorden, het speelveld is veranderd en niemand is zijn of haar leven meer zeker. Halloween neemt het over, ‘Let The Games Begin’.

The Haunting of Verdansk Trailer | Call of Duty®: Modern Warfare® & Warzone™

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie