Toont The Invisible Man in deze Super Bowl spot zijn ware gezicht?

Afgelopen nacht werd de American Footballfinale SuperBowl gespeeld. En hoewel de sport niet voor iedereen hier interessant is, zijn de reclameblokken dat des te meer. Zo was er al een nieuwe video voor A Quiet Place 2 én zien we nu de nieuwe trailer voor The Invisible Man.

The Invisible Man - In Theaters February 28 [HD]

Deze trailer toont eindelijk iets meer van de horror die we in The Invisible Man verwachten. Regisseur Leigh Whannell schreef zelf ook het script geïnspireerd op het boek van H. G. Wells.

Elisabeth Moss speelt de hoofdrol, de cast wordt verder gevuld met Oliver Jackson-Cohen, Harriet Dyer Aldis Hodge en Storm Reid.

What you can’t see can hurt you. Als de gewelddadige ex van Cecilia Kass zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet. Na enkele bizarre toevalligheden met dodelijke afloop, realiseert Cecilia zich dat de levens van haar vrienden en familie in gevaar zijn. Langzaam begint Cecilia door te draaien, terwijl zij wanhopig probeert te bewijzen dat zij achterna gezeten wordt door iemand die door niemand gezien kan worden. 

The Invisible Man draait vanaf 5 maart in de Nederlandse bioscopen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie