Screamfest: Rum en horror in theater Amsterdam

Rum is geen horror, maar gaat juist goed samen met halloween. Op 29 oktober organiseert The Kraken Black Spiced Rum – vernoemd naar het legendarisch zeemonster dat bekend staat om zijn dodelijke tentakels, vlijmscherpe tanden en onverzadigde eetlust – een angstaanjagende filmervaring in Theater Amsterdam. Vanaf 19u00 zal het historische horrorverhaal van The Kraken Black Spiced Rum tot leven worden gebracht, met als thema: Horrors from the Deep.

Vorig jaar werd het evenement ook in London georganiseerd, en heeft daar de bezoekers de stuipen op het lijf gejaagd.

Jij kan nu bij de eerste editie van Screamfest in Nederland zijn. Ben jij een rumliefhebber, scary movie lover of wil je gewoon een te gekke maandagavond beleven? Dan mag je dit event zeker niet missen! Verzeker jezelf van een ticket. Let op: limited amount tickets.

De unieke filmervaring zal plaatsvinden in het mooiste theater van Amsterdam. Deze adembenemende locatie wordt omgebouwd tot een levendige set met filmfiguren waarvan het lijkt alsof ze zijn ontsnapt. Waan je in een mysterieuze onderwaterwereld en geniet van de smaakvolle Kraken rum, welke uniek is in zijn soort.

Een tickets voor Screamfest zijn online te verkrijgen voor €15,00. Deze prijs is inclusief angstaanjagende filmvertoning, ‘Black Inked’ snacks, photobooth, één gratis The Kraken
cocktail, fotowedstrijd, gratis loterij met Kraken-prijzen, muziek met DJ, face- & airbrushartiesten, gemuteerde zeemeerminnen, herrezen piraten, zeemonsters en freakin’ more. Tevens worden er op social media VIP-upgrades verloot en met de hastag #ISCREAMFORKRAKEN zijn Kraken packages te winnen, dus stay tuned!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie