The Last of Us 3 mogelijk al in ontwikkeling

The Last of Us: Part One
The Last of Us: Part One

Een doorgaans betrouwbare informatielekker met de naam ViewerAnon heeft laten weten dat ontwikkelaar Naughty Dog druk bezig is met The Last of Us part 3. Hij heeft al eerder juiste informatie naar buiten gespeeld over de HBO-serie van hetzelfde spel en wist ook af van het vierde deel van Crash Bandicoot. De beste meneer heeft het dus wel vaker bij het juiste eind.

Volgens ViewerAnon is Neil Druckmann op dit moment druk aan het werk aan het derde deel. Dit is niet gehaal raar, aangezien HBO volgende maand met de gelijknamige live-action serie uitkomt op hun streamingsdienst. Naughty Dog wil er dus voor zorgen dat seriemakers voorlopig dus nog even niet zonder materiaal komen te zitten. Klinkt aannemelijk.

https://twitter.com/ViewerAnon/status/1602812234815574016?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1602812234815574016%7Ctwgr%5E504066247703d03e1848b722afb9ec8527ed9295%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpu.nl%2Fartikelen%2Fnieuws%2Fthe-last-of-us-part-3-in-de-maak-volgens-betrouwbare-insider%2F
Ze zijn echt de laatste van ons
Zo te zien zijn ze zijn echt de laatste van ons

Geen officiële reactie

Zowel Naughty Dog als Sony hebben nog niet gereageerd op het bericht, maar het mag geen verrassing zijn dat er nog een vervolg in de pijplijn zit. Neil Druckmann himself heeft al een gereageerd in de podcast in 2021 op de geruchten over een op hand zijnde derde deel, of in ieder geval het idee hierover. Daarnaast zijn zowel The Last of Us deel een als deel twee retepopulair en hebben veel geld in het laatje gebracht. En nu met de aanstaande serie op HBO zijn we nog lang niet af van de IP van Naughty Dog.

“It felt like to justify making a Part II we had to do something not that fans would just be comfortable with, but do something that would match the emotional core we found in the first game. And without that, there’d be no reason to do a Part III. We’d really have to figure out how to create a new experience that matches the emotional impact of these stories and I don’t know what that is — currently.” Neil Druckmann in Apple podcast: Script Apart

THE LAST OF US 2 Official Trailer (PS4)
The Last of Us Part Two

Kijk jij uit naar een derde deel van The Last of Us en heb jij ook zo’n zin in de live-action serie? Of geloof jij het wel en heb je niet zulke goede ervaringen met vervolgen en adapties van spellen naar echte series of films? Ik hoor het graag van je in de comments hier onder of op onze Facebook pagina.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie