The Meg 2: The Trench begint met filmen!

Jason Statham VS Megalodon

Volgens website KFTV beginnen de opnames van The Meg 2 nu in Engeland. Filmen zou van start gaan in de Warner Bros. Studios, Leavesden. De film gaat geregisseerd worden door Ben Wheatley (Kill List, Sightseers) en Jason Statham kruipt ook deze keer in de huid van Jonas Taylor. Het filmen zou naar verluidt tot mei duren.

Ondanks de kritiek die The Meg(2018) kreeg wist het toch een behoorlijke omzet te maken. Het grootste struikelblok bleek dat de film geschikt moest zijn voor een rating PG-13. Jason Statham was hier achteraf ook niet blij mee en had verwacht dat de uiteindelijke film veel gewelddadiger zou zijn. In dit vervolg zou Jason Statham zelf wat creatiever betrokken zijn en dus bestaat er een kans dat het vervolg wat meer blood and guts gaat bevatten. Dit blijft uiteraard speculeren maar ik zou dit absoluut toejuichen. Er is op dit moment nog geen officiële release datum maar we houden je op de hoogte!

Kijken jullie uit naar een vervolg op The Meg?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “The Meg 2: The Trench begint met filmen!”

  1. De grote manco van de eerste film is inderdaad dat het allemaal veel te netjes is. En dat het ook moest passen in het Chinese narratief. Die betaalden flink mee en dus moesten er ook Chinese acteurs mee doen die de film in mijn ogen niet echt goed deden.
    Als deze film op dezelfde manier gefinancierd gaat worden én toch weer een lage leeftijdsclassificatie heeft, heb ik hier weinig vertrouwen in. Ik denk niet dat Jason Statham dit voor elkaar gaat krijgen als de geldschieters het niet willen.

    Beantwoorden
  2. Ben ik zeker met je eens. De Chinese inbreng was niet van hoog niveau. Ik ben ook benieuwd of ze het voor deel 2 anders gaan aanpakken. Ik hoop het wel. Het mag allemaal wel wat heftiger. Desondanks heb ik me toch wel prima kunnen vermaken met het eerste deel. 😄

    Beantwoorden

Plaats een reactie