The Meg 2: The Trench begint met filmen!

Jason Statham VS Megalodon

Volgens website KFTV beginnen de opnames van The Meg 2 nu in Engeland. Filmen zou van start gaan in de Warner Bros. Studios, Leavesden. De film gaat geregisseerd worden door Ben Wheatley (Kill List, Sightseers) en Jason Statham kruipt ook deze keer in de huid van Jonas Taylor. Het filmen zou naar verluidt tot mei duren.

Ondanks de kritiek die The Meg(2018) kreeg wist het toch een behoorlijke omzet te maken. Het grootste struikelblok bleek dat de film geschikt moest zijn voor een rating PG-13. Jason Statham was hier achteraf ook niet blij mee en had verwacht dat de uiteindelijke film veel gewelddadiger zou zijn. In dit vervolg zou Jason Statham zelf wat creatiever betrokken zijn en dus bestaat er een kans dat het vervolg wat meer blood and guts gaat bevatten. Dit blijft uiteraard speculeren maar ik zou dit absoluut toejuichen. Er is op dit moment nog geen officiële release datum maar we houden je op de hoogte!

Kijken jullie uit naar een vervolg op The Meg?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
1 jaar geleden

De grote manco van de eerste film is inderdaad dat het allemaal veel te netjes is. En dat het ook moest passen in het Chinese narratief. Die betaalden flink mee en dus moesten er ook Chinese acteurs mee doen die de film in mijn ogen niet echt goed deden.
Als deze film op dezelfde manier gefinancierd gaat worden én toch weer een lage leeftijdsclassificatie heeft, heb ik hier weinig vertrouwen in. Ik denk niet dat Jason Statham dit voor elkaar gaat krijgen als de geldschieters het niet willen.

Bauke
Bauke
1 jaar geleden

Ik vond het een goede film hoop dat deel 2 iets meer blood en guts heeft

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x