‘The Norah Zone’ is de nieuwste film van Bart van Dekken

Filmmaker Bart van Dekken heeft zijn nieuwste film afgeleverd: The Norah Zone! Hier zijn de poster en trailer van deze apocalyptische grindhouse:

The Norah Zone speelt zich af in de toekomst. Europa is vernietigd door een chemisch wapen. 76 procent van de bevolking is gestorven, de overlevenden zijn verplicht tot evacuatie. Slechts enkelen zijn achter gebleven waaronder Norah (Dorien rose Duinker). Ze is op zoek naar Salina die ontvoerd is door de psychopaat Dikke Dennis. Tijdens een zoektocht ontmoet Norah de mysterieuze Leonid. Samen gaan ze op zoek in de puinhopen van The Norah Zone.

Bart van Dekken maakte met weinig budget eerder al de films Vleesdag, Frisian Terror en Entity F. Voor zijn nieuwe film haalde hij inspiratie uit apocalyptische films uit de jaren ’80, wat je ook wel aan de poster terugziet. De hoofdrollen in The Norah Zone zijn voor Dorien Rose Duinker, Dikke Dennis, Sonia Mahangoe en John Beringen. De trailer is op youtube te zien.

Wie snel is kan ook de hele film op youtube kijken, daar is deze tijdelijk te zien. Binnenkort verschijnt de DVD met extra’s. Houd daarvoor de facebook van The Norah Zone in de gaten.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “‘The Norah Zone’ is de nieuwste film van Bart van Dekken”

  1. Geinige B-film, die precies lang genoeg duurt om niet vervelend te worden.
    Het meest angstaanjagende gedeelte: De blote kont met ballen van Dikke Dennis vol in beeld als hij speelt dat ie in de berm zit te kakken. :-0

    Beantwoorden

Plaats een reactie