Wat is ‘The OA’? Kijk de trailer voor de nieuwe Netflix-serie

The OA | Officiële trailer [HD] | Netflix

Wanneer Prairie Johnson (Brit Marling) terugkomt naar het stadje waaruit ze jaren daarvoor verdween, is de hechte gemeenschap in shock als blijkt dat het voormalig blinde meisje haar zicht terug heeft. Sommigen schrijven het af als een prachtige wonder, anderen als een gevaarlijk mysterie, maar Prairie weigert te spreken tegen haar ouders of de FBI over wat er met haar is gebeurd in de zeven jaar dat zij vermist was.
the-oa-netflix
Vanaf komende vrijdag staan alle afleveringen online, op dit moment kunnen we nog niet echt inschatten of die drama, horror, thriller, scifi of een mix van dezen is. De reeks is bedacht door Brit Marling en Zal Batmanglij. Batmanglij regisseerde ook alle afleveringen, Marling speelt de hoofdrol. Andere hoofdrolspelers zijn Jason Isaacs (Harry Potter), Emory Cohen (Brooklyn), Phyllis Smith (The Office) en Patrick Gibson.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
joshua mulder
joshua mulder
6 jaren geleden

Ik vond het verhaal behoorlijk mistig en langgerekt, veel wordt het eerste seizoen niet opgehelderd, en ook worden de belangrijkste karakters onvoldoende uitgediept. Nee, in de verste verte niet het niveau van Stranger Things. Wel behoorlijk eigenaardig…

Sjors
Sjors
6 jaren geleden

Ik ben benieuwd! Eén van mijn favoriete films van de afgelopen jaren is Another Earth, waar Brit Marling aan heeft geschreven en zelf de hoofdrol in speelt, dus dat maakt me zeer nieuwsgierig naar deze serie 🙂

Robbert
Robbert
6 jaren geleden

Prachtige wonder je weet tog…

Rob
Rob
6 jaren geleden

Ik vond het nogal tegenvallen. Zit niet op een seizoen twee te wachten eerlijk gezegd.

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x