The Rage: Wanneer kinderen zin hebben in mensenvlees…

Titan Comics slaat een heel controversiële weg in met hun nieuwe zombie reeks, The Rage. Door een nieuw virus veranderen alleen kinderen opeens in zombies en vallen iedereen aan.

therageEen gemuteerde vorm van hondsdolheid neemt de wereld over en verspreid zo een virus die alleen kinderen aantast. Ieder kind verandert in een bloeddorstige zombie, hunkerend naar vlees en bloed.
De mensheid komt voor een vreselijke keuze te staan. Ieder kind ombrengen of aanzien hoe de mensheid wordt uitgeroeid. De overheid probeert ieder besmet kind in quarantaine op te sluiten tot een geneesmiddel is gevonden.
Maar de besmette kinderen beschermen wordt steeds lastiger. Meer en meer mensen willen koste wat het kost het virus uitroeien. Ook al betekent het ieder kind ombrengen. Amina, een jonge moeder, probeert alles om haar zoon te redden. Ze ontdekt dat niet alleen hun levens op het spel staan, maar ook haar menselijkheid. En ook die van de mensen om haar heen.

De serie is geschreven door Pierre Boisserie. De tekeningen komen van Malo Kerfriden. Deel 1 The Rage; Zombie Generation is verkrijgbaar vanaf 7 oktober. Deel 2 The Rage; Kil l or Cure wordt 6 januari 2015 verwacht.

Bekijk hier de trailer:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie