The Ring 3D, zijn vervloekte videobanden nog wel van deze tijd?

Natuurlijk komt er een derde deel van The Ring, want verhaal is uitermate geschikt voor een 3D versie, zie je Samara al uit je televisie kruipen?

The Ring vertelt het verhaal over een videoband met een vloek, iedereen die hem bekijkt sterft binnen zeven dagen op onverklaarbare wijze. De vloek van The Ring is te ontlopen door een kopie van de videoband te maken en hem aan iemand anders te laten zien.

the ring 3d

Maar er is één probleem, op een stel conservatieven na heeft bijna niemand meer een videorecorder… en het verhaal wordt toch al snel minder geloofwaardig met video-on-demand?  Of zal het plot gaan om een stel tieners die een oude VHS-recorder op stoffige zolder vinden? Of wordt het zoals sommige bronnen melden een prequel die zich afspeeld voor deel 1.

The Ring kwam in 2002 uit, gebaseerd op de Japanse film Ringu uit 1998, in 2005 kwam het minder succesvolle vervolg uit.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “The Ring 3D, zijn vervloekte videobanden nog wel van deze tijd?”

 1. Dat zal wel een mooie scene worden als samara uit het beeld komt in 3d. Maar of het wat wordt blijft nog de vraag. Ik denk dat ze een video band + vhs recorder op rommelmarkt vinden en dan voor de gein gaan kijken.
  Of ze downen een vhsrip van een vage torrent site 😆

  Toen in 2002 was de vhs al goed als dood, Dus toen was he al verouderd. Laat staan 2011.

  Beantwoorden
 2. Ik begrijp de vraag niet zo.

  Dat is hetzelfde als zeggen dat de Evil Dead en Army of Darkness films niet meer van deze tijd zijn omdat niemand nog hele oude boeken leest.
  En Deadites die worden opgeroepen met een E-book… Nah.

  Dat iets oud is, zoals een boek, videoband of wat voor ander oud voorwerp dan ook, maakt een horrorfilm alleen maar sfeervoller.
  Ik zit te wachten op de eerste horrorfilm over een USB-stick met bovennatuurlijke bestanden.

  Beantwoorden

Plaats een reactie