In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Haaienhorror: Nieuwe trailer The Shallows

The Shallows draait vanaf 18 augustus in de bioscoop, lees onze recensie hier.
The Shallows
De zomer is in Nederland aangekomen en we trekken massaal de zwembroek aan. Gelukkig hoeven we in Nederland niet bang te zijn voor toevallig voorbijzwemmende witter haaien. Anders is dat is de nieuwe film met Blake Lively: The Shallows.

The Shallows - trailer 2 NL

In de zenuwslopende film The Shallows wordt Nancy (Blake Lively) aangevallen door een witte haai wanneer ze in haar eentje aan het surfen is in een verlaten baai. Ze komt vast te zitten op een kleine rots, minder dan 200 meter verwijderd van het strand. Zal ze de oversteek wagen?
the Shallows - Blake Lively
Naast Blake Lively (The Age of Adaline) hebben ook Óscar Jaenada en Sedona Legge een rol in The Shallows. De regie is in handen van Jaume Collet-Serra (Orphan) naar het script van Anthony Jaswinski (Vanishing on 7th Street).
The Shallows (trailer NL)

The Shallows draait vanaf 18 augustus in de Nederlandse bioscopen.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//