In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Endemol koopt rechten The Toxic Avenger remake

the toxic avenger tromaSinds een eigen film in 1984 was Toxic Avenger een terugkerende rol in diverse Tromafilms opdook, zwaaiend met een schoonmaakmop was de mutant een heuse antiheld.

En deze jaren van ervaring heeft de Toxic Avenger geen windeieren gelegd, hij heeft een enorme deal gekregen voor een remake, 4 sequals, een tekenfilmserie en comicboeken. Hij zal een groene superheld worden in deze milieubewuste tijden. De rechten zijn gekocht door Original Media, waarin Endemol in 2007 een meerderheidbelang kocht.

Het gaat sowieso al goed met Toxic Avenger, hij is namelijk genomineerd voor Outstanding Musical bij de Lucille Lortel Awards, de prijzen worden op 2 mei verdeeld.

De orginele film gaan over Melvin, schoonmaker in de fitnessclub van Tromaville, waar hij nogal het sulletje is en getreiterd wordt. Bij een van de pesterijen belandt Melvin in een vat met chemisch afval en verandert Melvin in een sterk monster. In plaats van wraak nemen, gaat hij wordt hij de schrik van de misdadigers in het dorpje Tromaville.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

1 gedachte over “Endemol koopt rechten The Toxic Avenger remake”

  1. En toch lijkt het me ook grappig als ze Toxic Avenger The Musical zouden maken, incl op zoek naar nieuwe de Toxic Avenger 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie

//