Endemol koopt rechten The Toxic Avenger remake

the toxic avenger tromaSinds een eigen film in 1984 was Toxic Avenger een terugkerende rol in diverse Tromafilms opdook, zwaaiend met een schoonmaakmop was de mutant een heuse antiheld.

En deze jaren van ervaring heeft de Toxic Avenger geen windeieren gelegd, hij heeft een enorme deal gekregen voor een remake, 4 sequals, een tekenfilmserie en comicboeken. Hij zal een groene superheld worden in deze milieubewuste tijden. De rechten zijn gekocht door Original Media, waarin Endemol in 2007 een meerderheidbelang kocht.

Het gaat sowieso al goed met Toxic Avenger, hij is namelijk genomineerd voor Outstanding Musical bij de Lucille Lortel Awards, de prijzen worden op 2 mei verdeeld.

The Toxic Avenger Trailer

De orginele film gaan over Melvin, schoonmaker in de fitnessclub van Tromaville, waar hij nogal het sulletje is en getreiterd wordt. Bij een van de pesterijen belandt Melvin in een vat met chemisch afval en verandert Melvin in een sterk monster. In plaats van wraak nemen, gaat hij wordt hij de schrik van de misdadigers in het dorpje Tromaville.

Interessant artikel?

1 gedachte over “Endemol koopt rechten The Toxic Avenger remake”

Plaats een reactie