The Toxic Avenger-trailer: ode aan Troma

The Toxic Avenger krijgt een nieuw jasje. Deze hervertelling waar we allemaal reikhalzend naar uitkijken, heeft nu ook een trailer gekregen. En het vertrouwen is niet misplaatst. Kijk zelf maar.

De eerste trailer van de (remake van de) culthit liegt er niet om. Lekker praktisch goor en de toon is gezet. De film omarmt -aan de trailer te zien- zijn Troma-roots ontzettend goed; het is dom, het is bloederig, maar oh-zo leuk. Je walgt niet van het verhaal, maar wel van de effecten, zeg maar. Avengers Assemble!

In deze nieuwe Toxic Avenger speelt Game of Thrones-acteur Peter Dinklage de hoofdrol als Winston. Een weduwnaar die worstelt met de opvoeding van zijn stiefzoon (Jacob Tremblay). Wanneer de baas van het bedrijf (Kevin Bacon) waar Winston werkt geen ziektekostenverzekering wil betalen, vecht Winston terug. Tijdens een beroving belandt hij vervolgens in een vat met giftig afval. Een nieuw soort vergelder is geboren.

still uit The Toxic Avenger

The Toxic Avenger van Legendary Entertainment, geschreven en geregisseerd door Macon Blair, is een eigentijdse hervertelling van Troma Entertainment’s gelijknamige cultklassieker uit 1984 van Lloyd Kaufman. Deze film heeft een geweldig set aan acteurs. Naast Dinklage die de titelrol voor zijn rekening neemt, spelen Jacob Tremblay, Taylour Paige, Julia Davis, Jonny Coyne, Elijah Wood en Kevin Bacon ook mee. Dat wordt smullen! Helaas is er nog geen releasedatum bekend, maar zodra we meer weten, lees je het hier.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie