The Underworld Halloween line-up & pre-party

Amsterdam Spook heeft de line-up bekend gemaakt van het jaarlijkse Halloweenfeest op 31 oktober 2014. Ruim 30 dj’s, vj’s, acts en artiesten zullen optreden op themafeest ‘The Underworld’ in de voormalige kapel; de Hotel Arena club.

Hotel Arena club is verdeeld in 2 hoofdzalen en een gigantisch balkon (die ook dienstdoet als goed geventileerde rookruimte). Elke zaal heeft een eigen thema, muziekstijl en programmering. De hoofdzaal van Hotel Arena club is een voormalige kapel met een plafond van 7 meter hoog, eeuwenoude wandschilderingen en marmeren pilaren – de ideale setting voor een onheilige nacht vol duivelse demonen, bloederige excorcismen en zondige gekostumeerde zielen!

In twee vleugels van het hotel zijn speciale Halloweenkamers ingericht: A Room With A Boo. Naast twee gewone bars is er een cocktailbar die themacocktails serveert en een snackbar met perfecte nachtsnacks als hotdogs & nacho’s.

Dj line-up van The Underworld Halloween feest

Ravage!Ravage! (dark new wave, synth-pop & electro sounds)
VJ & DJ Alex Kaseta (vurige, dansbare wave & synth)
Wannabe A Star (dance, happy hardcore & vette beats)

Wolf&Disaster (7-inch vinyl pareltjes van de 60′s tot nu)
Mzz Tasmania (guilty pleasures, dans & pop, en Scare-a-oke host)

Halloween Underworld AmsterdamDe duivelse line-up van artiesten & performers
Olifant Takeover (theaterduo)
Xarah von den Vielenregen (burlesque)
The Exorcist (act)
The Horror Rabbits (act)
Chique du Freak (theatergezelschap)
The Female Fauns of Mihra (steltlopers)
Missy Fatale (burlesque)
PsychoCru (Flesh-Mob)
Minivila (vocaliste)
Eva Blue (luchtacrobaat)
The Rapture (act)
Long Black Veil (act)
De Zombie Shop (stand)
ROC studenten makeup wedstrijd
Alex Kaseta, V-tox Visuals en Henk ter Horst (video art & projecties)

Kaarten voor het Halloweenfeest en meer informatie vind je op de website.

Halloween Make-over pre-party

Zoek je nog een outfit, heb je make-up artist nodig of vind je het gewoon een feest om je uit te dossen samen met andere Halloweeners? Amsterdam Spook & Alternatief Kostuumverhuur geven op 31 oktober een Halloween Make-over pre-party voor alle gasten van The Underworld! In de Kloosterzaal van Hotel Arena staat een team van professionele stylisten en grimeurs klaar om jou een make-under te geven. Wij zorgen voor muziek, hapjes en een glas prosecco.

Huur van een volledig kostuum + styling kost 50 euro. Prijzen voor make-up variëren van 15 euro (voor een simpele look) tot 100 euro (voor special effects en protheses). Aanvang: 19:00 tot middernacht. Reservering verplicht. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! E-mail Halloween@AmsterdamSpook.com voor meer informatie en om jouw stylist of grimeur te boeken.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie