The Walking Dead #100 best verkochte comic deze eeuw

De comicreeks van Robert Kirkman loopt bijna 10 jaar en overtrof al in het begin alle verwachtingen. Nu de comic door AMC is omgezet naar een tv-serie is de populariteit gestegen tot recordhoogtes.

De honderdste editie van The Walking Dead kwam uit tijdens de Comic-Con in San Diego, het walhalla voor geeks, en alle 383.612 exemplaren werden diezelfde dag verkocht. Hiermee is The Walking Dead #100 de beste verkochte comic sinds The Darkness #11 in 1997.

The Walking Dead #100 is verschenen met 13 verschillende covers verschenen, waaronder een speciale Escape Edition voor wie de speciale Walking Dead survival bij de Comic-Con overleefde.

Heb je de 100e editie nog niet? Geen nood: Image Comics en Skybound hebben inmiddels aangekondigd dat er direct een tweede druk aankomt. Deze krijgt een nieuwe cover getekend door Charlie Adlard.

Tijdens de Comic-Con kondigden Robert Kirkman en Fox International Channels ook aan dat het tweede seizoen va AMC’s The Walking Dead in de week van 15 oktober in 120+ landen zou worden uitgezonden. FOXlife heeft inmiddels dit bericht genuanceerd en noemt 30 oktober voor de eerste aflevering in Nederland.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie