The Walking Dead 4 wordt ’s nachts uitgezonden in Nederland

walking-dead-season-4-posterThe Walking Dead seizoen 4 komt er aan! Vannacht start in Amerika het nieuwste seizoen en ook in Nederland zullen de afleveringen snel te zien zijn, FOX heeft namelijk bedacht om de afleveringen maandag na middernacht te programmeren. Toegegeven, dat is eerder dan afgelopen jaar op FOXlife, de afleveren werden daar in eerste instantie met een week en later met een twee dagen vertraging uitgezonden. Maar of het nachtelijke tijdstip nu getuigd van respect voor de nieuwste afleveringen?

In het nieuwe seizoen beginnen Rick en zijn vrienden een eigen leven in de veilige haven van de gevangenis. Al snel blijkt echter dat de walkers en de andere gevaren buiten de deuren niets zijn in vergelijking met wat hen binnen de gevangenis wacht. De groep zal flink getest worden.

The Walking Dead seizoen 4, vanaf 14 oktober elke maandag- op dinsdagnacht om 0:10 uur op FOX.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “The Walking Dead 4 wordt ’s nachts uitgezonden in Nederland”

  1. Wel vet dat het nieuwe seizoen zo snel wordt uitgezonden. Wel jammer dat het tijdstip niet echt optimaal is! Ik heb een HD recorder, die al ingesteld staat, dus voor mij is het niet zo’n probleem. Maar voor mensen die dit niet hebben, is het tijdstip niet handig…..

    Beantwoorden
  2. Ja heb ik gezien is 1 deel van seizoen 4 die in december wordt uitgezonden! Seizoen 3 is nu verplaatst naar dinsdagavond om 22uur, alleen ik hoop dat ze de volgende delen weer om half 2 in de nacht gaan uitzenden, is zo lekker spannend en leuk om dat in de nacht te kijken. En wat is het spannend!! ☻☻☻

    Beantwoorden

Plaats een reactie