The Walking Dead 4 wordt ’s nachts uitgezonden in Nederland

walking-dead-season-4-posterThe Walking Dead seizoen 4 komt er aan! Vannacht start in Amerika het nieuwste seizoen en ook in Nederland zullen de afleveringen snel te zien zijn, FOX heeft namelijk bedacht om de afleveringen maandag na middernacht te programmeren. Toegegeven, dat is eerder dan afgelopen jaar op FOXlife, de afleveren werden daar in eerste instantie met een week en later met een twee dagen vertraging uitgezonden. Maar of het nachtelijke tijdstip nu getuigd van respect voor de nieuwste afleveringen?

In het nieuwe seizoen beginnen Rick en zijn vrienden een eigen leven in de veilige haven van de gevangenis. Al snel blijkt echter dat de walkers en de andere gevaren buiten de deuren niets zijn in vergelijking met wat hen binnen de gevangenis wacht. De groep zal flink getest worden.

The Walking Dead seizoen 4, vanaf 14 oktober elke maandag- op dinsdagnacht om 0:10 uur op FOX.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Miriam
Miriam
9 jaren geleden

Wel vet dat het nieuwe seizoen zo snel wordt uitgezonden. Wel jammer dat het tijdstip niet echt optimaal is! Ik heb een HD recorder, die al ingesteld staat, dus voor mij is het niet zo’n probleem. Maar voor mensen die dit niet hebben, is het tijdstip niet handig…..

Iris van Deventer
Iris van Deventer
9 jaren geleden

Ja heb ik gezien is 1 deel van seizoen 4 die in december wordt uitgezonden! Seizoen 3 is nu verplaatst naar dinsdagavond om 22uur, alleen ik hoop dat ze de volgende delen weer om half 2 in de nacht gaan uitzenden, is zo lekker spannend en leuk om dat in de nacht te kijken. En wat is het spannend!! ☻☻☻

Tommy
Tommy
9 jaren geleden

Sommige series zijn veel te spannend om telkens een week op te zitten wachten…

Fabina
Fabina
9 jaren geleden

Na snap er niks van die van dinsdagavond is zeker niet 4e seizoen hoor.
Wordt die dan op maandag uitgezonden??

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x