AMC: The Walking Dead heeft zijn gouverneur gevonden.

Sinds 23 februari zendt Foxlife het tweede deel van seizoen twee van ‘The Walking Dead’ uit, een van de grootste successeries van het moment. Terwijl wij elke donderdag vol spanning voor de buis zitten, is AMC alweer bezig met de castings voor seizoen drie. Een van de personen, die in seizoen drie een grote rol gaat spelen, is de ‘Gouverneur’. AMC heeft de acteur, die deze rol op zich gaat nemen, inmiddels bekend gemaakt, namelijk de Britse acteur David Morrissey. Hij zal vanaf seizoen drie te zien zijn in de zombie hitserie.GovernorGraphic

De Gouverneur zal in seizoen drie van ‘The Walking Dead’ een grote rol gaan spelen. De Gouverneur (ook wel bekend als Philip) is een karakter uit de comicserie van Robert Kirkman, die de basis vormt voor ‘The Walking Dead’. Hij is, in de serie, de leider van Woodbury, een kleine nederzetting van overlevers. In voorgaande seizoenen heeft Rick Grimes (gespeeld door Andrew Lincoln) een grote rol neergezet als leider van zijn groep overlevers. In seizoen drie zal de Gouverneur de rol van Rick’s tegenhanger gaan vervullen. Zijn onbeleefde en zowat psychopathische manieren van leiderschap is in sterk contrast met die van Rick. In seizoen drie zal dit vermoedelijk spanning en vijandschap tussen het tweetal creëren.

David Morrisey is bekend van diverse Britse televisieseries, waaronder ‘State of Play’, ‘Meadowlands’, ‘The Deal’ en ‘Blackpool‘. Voor zijn rol in ‘State of Play’ werd hij genomineerd voor de British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) Award als ‘Beste Acteur’. Naast zijn, door de pers, bejubelde optreden op televisie, is Morrisey ook te zien in diverse films, waaronder ‘The Reaping’, ‘The Other Boleyn Girl’, ‘Centurion’, ‘The Water Horse’, ‘Nowhere Boy’ and ‘Blitz’. Momenteel is hij samen met James McAvoy en Mark Strong bezig aan de film ‘Welcome to the Punch’.  

Seizoen drie zal uit maar liefst zestien afleveringen bestaan, de productie staat gepland voor deze lente en zal plaatsvinden in Atlanta.

Interessant artikel?

2 gedachten over “AMC: The Walking Dead heeft zijn gouverneur gevonden.”

Plaats een reactie