Komende twee afleveringen ‘The Walking Dead’ in het teken van afscheid Rick Grimes

Andrew Lincoln neemt in de komende twee afleveringen van ‘The Walking Dead’ afscheid van zijn iconische rol als Rick Grimes. Al maandenlang speculeren de fans wereldwijd over het antwoord op de vraag hoe hun geliefde hoofdpersonage, dat al vanaf de allereerste aflevering te zien is, de groep gaat verlaten. Overleeft Rick Grimes ‘The Walking Dead’? Vooralsnog is zijn afscheid in nevelen gehuld, maar wat in ieder geval vaststaat is dat een gebeurtenis in aflevering 4 (komende dinsdag te zien op FOX om 22.00 uur) leidt tot Rick’s vertrek de week erop (dinsdag 6 november te zien). Hierna maakt de hitserie direct een ‘sprong in de tijd’ om zo in een nieuwe fase te belanden.

Andrew Lincoln als Rick Grimes in 'The Walking Dead'

Acteur Andrew Lincoln speelt al sinds de allereerste aflevering van ‘The Walking Dead’ (oktober 2010) de rol van Rick Grimes. Het personage ontpopt zich in de negen seizoenen-tellende hitserie tot de grote leider van de alsmaar slinkende groep overlevenden. Een groep die, na de grote apocalyps van seizoen 1, vecht voor ‘een nieuwe wereld’.

Wat vind jij van het seizoen tot nu toe?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Komende twee afleveringen ‘The Walking Dead’ in het teken van afscheid Rick Grimes”

  1. Dit laat mij koud. TWD is mij ergens in dat hele Negen verhaal kwijt geraakt. Van een goede horror show met hier en daar diepe gronden was het verworden tot een simpele actieserie met hier en daar een zombie. Van dit seizoen heb ik nog niets gezien en ik denk dat dit zo blijft. En als ik de cijfers zie, dan ben ik niet de enige…

    Beantwoorden

Plaats een reactie