The Walking Dead is nog niet dood: nieuwe comic!

De succesvolle stripreeks The Walking Dead werd een nog groter succes in de vorm van een populairetv-serie. Het is al even geleden dat de laatste comic in de winkels lag. Maar schrijver en tekenaar Robert Kirkman en Charlie Adlard keren terug voor een speciaal event: The Walking Dead Negan Lives.

Door de ontwikkelingen van het COVID-19 virus hebben veel stripspeciaalzaken het verdomd moeilijk. Nu eindelijk de comics weer in de winkel kunnen komen te liggen besloten Kirkman en Adlard met een speciale benefiet-comic te komen. Alle opbrengsten van hun comic special The Walking Dead: Negan Lives zijn voor de stripspeciaalzaken.

Populair The Walking Dead-karakter Negan keert terug na zijn verdwijning in Walking Dead # 174. Eindelijk ontdekken de lezers wat er met hem is gebeurt na dat belangrijke moment in The Walking Dead-geschiedenis.

Er zullen geen digitale versies uitkomen van de comic, die alleen verkrijgbaar zal zijn in de stripspeciaalzaken. De zwart-wit comic is daar vanaf 1 juli te vinden. Check dus bij je lokale stripwinkel voor deze speciale uitgave!

Jochem van der Steen

Fan en schrijver van genre fictie (horror, crime, superhelden). Tevens muziekjournalist voor o.a. www.rockportaal.nl. Website: https://www.royalroad.com/fiction/31540/the-boy-without-fear-tales-of-horror-and-adventure

Plaats een reactie