The Walking Dead is nog niet dood: nieuwe comic!

De succesvolle stripreeks The Walking Dead werd een nog groter succes in de vorm van een populairetv-serie. Het is al even geleden dat de laatste comic in de winkels lag. Maar schrijver en tekenaar Robert Kirkman en Charlie Adlard keren terug voor een speciaal event: The Walking Dead Negan Lives.

Door de ontwikkelingen van het COVID-19 virus hebben veel stripspeciaalzaken het verdomd moeilijk. Nu eindelijk de comics weer in de winkel kunnen komen te liggen besloten Kirkman en Adlard met een speciale benefiet-comic te komen. Alle opbrengsten van hun comic special The Walking Dead: Negan Lives zijn voor de stripspeciaalzaken.

Populair The Walking Dead-karakter Negan keert terug na zijn verdwijning in Walking Dead # 174. Eindelijk ontdekken de lezers wat er met hem is gebeurt na dat belangrijke moment in The Walking Dead-geschiedenis.

Er zullen geen digitale versies uitkomen van de comic, die alleen verkrijgbaar zal zijn in de stripspeciaalzaken. De zwart-wit comic is daar vanaf 1 juli te vinden. Check dus bij je lokale stripwinkel voor deze speciale uitgave!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie