The Walking Dead-kaartspel in aantocht

The Walking Dead card gameAMC en Cryptozoic Entertainment hebben het The Walking Dead Card Game aangekondigd. Het spel waarin mensen en zombies moedig met elkaar strijden wordt bedacht door de veelbekroonde Duitse spelontwerper Wolfgang Kramer. Het kaartspel is gebaseerd op het spel 6 Nimmt!

Vorig jaar bracht Cryptozoic het bordspel uit van The Walking Dead en is volgens de producent niet aan te slepen. “Ons The Walking Dead bordspel is zo populair, dat we het zelden op voorraad hebben,” aldus chief operating officer Scott Gaeta. “We zijn verheugd samen te werken met Wolfgang Kramer om een kaartspel te creëren waaraan alle The Walking Dead fans plezier zullen hebben en waaraan actieve speler uren zullen doorbrengen om zich het spel meester te maken.”

The Walking Dead Card Game is een snel spel, potjes duren 10 tot 30 minuten en kent twee moeilijkheidsgraden: Survival Mode (3 tot 10 spelers) en Hero Mode (2 tot 6 spelers).

In de Hero Mode moet je zoveel punten binnenhalen door zombies te verslaan, in de Survival Mode moet je juist proberen de zombies te mijden en win je als je aan het einde de minste punten hebt.

[bol titel=”Walking Dead card game”]Je kunt een karakter uit de serie kiezen om mee te spelen, elk heeft zo zijn eigen krachten en voordelen.
The Walking Dead Card Game zal komende lente uitkomen en zal in Amerika zo’n $15,00 dollar gaan kosten.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “The Walking Dead-kaartspel in aantocht”

  1. Het bordspel is inderdaad geweldig! Dit kaartspel kende ik nog niet. Ben een groot fan van de serie dus ga het zeker spelen.

    @Diana: misschien wat laat, maar het kaartspel is nog steeds te koop bij Bol.com!

    Beantwoorden

Plaats een reactie