Trailers, posters en foto’s The Walking Dead seizoen 5

comic-con-poster-walking-dead-5
Over een maand begint het vijfde seizoen van de zombie-serie The Walking Dead weer bij Fox. En dat zal verre van het laatste seizoen zijn, producent David Alpert vertelde tijdens een panel van het Producer Guild dat hij erg blij is met het bronmateriaal te werken “Specifically because we have a pretty good idea of what season 10 is gonna be. We know where season 11 and 12…we have benchmarks and milestones for those seasons if we’re lucky enough to get there.” Of dat ze ook daadwerkelijk tot een 12e seizoen komen is natuurlijk geheel afhankelijk van de kijkers, want hoeveel series bij jij aan begonnen en later opeens vergeten af te kijken?

Click here to display content from Facebook.
Learn more in Facebook’s privacy policy.


Seizoen vier van The Walking Dead eindigde met Rick en de groep gevangen in een treinwagon in Terminus, afwachtend wat het lot hun zou brengen.

Seizoen 5 gaat vlak hierna verder. Wat volgt is een verhaal waarin de ware motieven van de Terminus-inwoners worden verweven met het hoopvolle vooruitzicht van een geneesmiddel in Washington. Het lot van de verloren kameraden wordt bekend gemaakt, en we ontmoeten nieuwe personages, er ontstaan nieuwe conflicten en obstakels maken het moeilijk voor de groep om bij elkaar te blijven en te overleven.
Personages vinden elkaar in liefde en haat. Vrede en conflict. Tevredenheid en horror. En in de zoektocht om een permanent thuis te vinden, zal een vraag ze blijven achtervolgen: Na alles wat ze hebben gezien, gedaan, wat ze hebben opgeofferd en waar ze aan vast hebben gehouden om te blijven leven… Wat voor een personen zijn ze geworden?


The Walking Dead seizoen 5 begint 13 oktober bij Fox.
The-Walking-Dead-Season-5-Key-Art

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Trailers, posters en foto’s The Walking Dead seizoen 5”

  1. waarom gaven ze het niet uit op foxlive hd,heb daar gevolgd vanaf het begin en zou graag verder kijken is een pracht programma, hoop dat het vlug terug komt voor vele mensen.dankje

    Beantwoorden

Plaats een reactie