The Walking Dead- seizoen 9 vanaf 9 oktober op FOX

Fans van The Walking Dead hoeven dit seizoen niet lang te wachten tot ze de nieuwe afleveringen van hun favoriete serie kunnen zien. FOX zendt het nieuwe seizoen namelijk direct na de Amerikaanse premières uit. Dit houdt in dat fans in de nacht van zondag op maandag (vanaf 8 oktober) om 3.30 uur Nederlandse tijd de aflevering direct kunnen kijken op FOX. Alphons Martens, Director Programming FOX: “Het is voor het eerst dat we een complete serie direct na Amerika uitzenden. Al maanden kijken fans uit naar dit bijzondere negende seizoen. Hoe verlaat het personage Rick Grimes de serie? Weet hij te overleven of niet?”.

 

Foto’s uit scènes van seizoen 9

 

Overlijden Scott Wilson

Afbeeldingsresultaat voor scott wilson

Ondanks het overlijden van The Walking Dead acteur Scott Wilson, gaat zijn rol in het negende seizoen van de serie gewoon door. Voor wie het gemist heeft: Scott Wilson is afgelopen weekend overleden. De acteur speelde de rol van Hershel Greene tussen 2011 en 2014. In het vierde seizoen van de serie kwam het personage aan zijn einde. Echter werd op de New York Comic Con duidelijk dat Wilson alsnog te zien zou zijn in het negende seizoen van de serie. Sterker nog: een uur voor zijn overlijden maakte een van de schrijvers bekend dat Hershel daadwerkelijk terug zou keren. Maar hoe zit het met zijn verschijning in dit negende seizoen? Simpel! Die gaat gewoon door. Volgens AMC zijn alle scenes met Wilson geschoten en is het materiaal voldoende om zijn personage gewoon in de serie te krijgen.

 

Afscheid Rick Grimes

Acteur Andrew Lincoln neemt na acht seizoenen afscheid van zijn iconische The Walking Dead-personage Rick Grimes. Dit zal gebeuren in het negende seizoen van de internationale hitserie. Het nieuwe seizoen wordt gezien als een heel nieuw hoofdstuk binnen de populaire serie. Onlangs gaf ‘showrunner’ Angela Kang, die dit seizoen voor het eerst creatief en inhoudelijk verantwoordelijk is voor de serie, aan dat er dit seizoen een flinke sprong in de tijd gemaakt gaat worden. Hoe groot die sprong zal zijn, wat er met Rick gebeurt en wanneer de geliefde hoofdpersoon de serie verlaat blijft vooralsnog de grote vraag.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

The Walking Dead – seizoen 9, vanaf dinsdag 9 oktober wekelijks om 22.00 uur op FOX
(première-afleveringen wekelijks in de nacht van zondag op maandag om 3.30 uur op FOX)
FOX is voor iedereen met digitale televisie te ontvangen, onder meer bij Ziggo, Tele2, CanalDigitaal en Caiway op kanaal 11, bij KPN op kanaal 14, Digitenne kanaal 26 en Delta kanaal 13.
Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x