John Carperter’s The Ward alleen in Den Haag in de bios

Het was de verassingsfilm van het Imagine Filmfestival en is de terugkeer van John Carperter: The Ward. Vanaf 18 augustus zou de film in de Nederlandse bioscopen gaan draaien, maar A-film besloot af te zien van landelijke distributie.

The Ward is daardoor in augustus slechts éénmaal te zien op een groot scherm, en dat zondag 21 augustus om 01:30u in de Echo op Lowlands. Verder heeft Pathé Spuimarkt in Den Haag besloten om de film wél te gaan vertonen vanaf 1 september.

Voor wie niet naar Lowlands gaat, of wie geen zin heeft om helemaal naar Den Haag te reizen, The Ward is vanaf november te huur en in december te koop. Wij hopen natuurlijk dat ook andere bioscopen de film, die wij met vier sterren zeer waardeerden, alsnog zullen gaan vertonen.

Een kwade geest maakt het leven van een jonge vrouw in een psychiatrische inrichting nog zuurder dan het al is. In The Ward wordt de jonge Kristen tegen haar wil opgenomen in een psychiatrische instelling. Ze wordt mishandeld en gedrogeerd. Als ze wakker wordt zit ze onder de wonden. Ze heeft geen besef waar ze is en waarom. Ook de vier andere vrouwen die ze ontmoet, hebben problemen en geen antwoorden op Kristens vragen. Al snel komt ze er achter dat de instelling beheerst wordt door duistere geheimen…

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “John Carperter’s The Ward alleen in Den Haag in de bios”

Plaats een reactie