Kijk de eerste minuut van de nieuwe The X-Files

Na dertien jaar keert de succesvolle sciencefiction-serie ‘The X-Files’ terug op de Nederlandse televisie bij FOX. In het langverwachte vervolg kruipen hoofdrolspelers David Duchovny en Gillian Anderson opnieuw in de rol van de iconische FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully. De eerste minuut is nu te zien via Youtube:


X-Files_seizoen-10In september 1993 beleefde de originele reeks van bedenker en uitvoerend producent Chris Carter haar première. Niet lang daarna groeide de serie uit tot een wereldwijd fenomeen en een van de meest succesvolle tv-drama’s van alle tijden. ‘The X-Files’ is met negen seizoenen de langstlopende scifi-serie in de televisiegeschiedenis en sleepte maar liefst 16 Emmy Awards, vijf Golden Globes en een Peabody Award in de wacht. In het tiende zesdelige seizoen moeten special agents Scully en Mulder weer samenwerken om een aantal onopgeloste en onverklaarbare FBI-zaken te onderzoeken.

Binnen enkele dagen na de Amerikaanse première gaat het tiende seizoen van ‘The X-Files’ van start met twee gloednieuwe afleveringen op donderdag 28 januari om 22.00 uur op FOX.

Wil jij de hele serie (nog een keer) kijken?
The Complete Collection vind je hier

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Kijk de eerste minuut van de nieuwe The X-Files”

Plaats een reactie