The X-Files keert terug, trailer seizoen 11

The X-Files keerde vorig jaar terug voor een “event series”, een eenmalig kort seizoen. Maar deze 6 afleveringen vielen zo goed in de smaak (lees: kijkcijfers), dat FOX opdracht gaf tot de productie van een compleet nieuw seizoen. In 2018 keren Fox Mulder (David Duchovny) en Dana Scully (Gillian Anderson) terug voor 10 nieuwe episodes.


Afgelopen weekend in op de New York Comic Con de eerste trailer vrijgegeven voor het nieuwe seizoen The X-Files. Het seizoen zal twee mythologie-afleveringen hebben, de overige acht vertellen een losstaand verhaal. Voor wie The X-files comics van IDW Publishing heeft gelezen, seizoen 11 zal niet overeenkomen met de gebeurtenissen in Season 11 van de comics.

Seizoen 10 werd in Nederland ook bij FOX uitgezonden, we verwachten dat het nieuwe seizoen ook daar te zien zal zijn.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
5 jaren geleden

De event serie van vorig jaar had een flinke cliffhanger, dus ik hoopte al dat de serie nog eens terug zou komen. Ik hoop dat agents Miller and Einstein ook weer van de partij zijn. Ik kijk er naar uit!

Sjors
Sjors
5 jaren geleden

Ik ben in februari begonnen aan The X-Files en ben inmiddels bezig met seizoen 8. Niet iedere aflevering is even boeiend, maar zeker wel een leuke serie voor de liefhebber van sci-fi/horror/fantasy. Apart om nu opeens een oude Mulder en Scully te zien. Lijkt een beetje alsof ze make up op hebben om er ouder uit te zien, zoals in de serie meer dan eens gebeurt 😛

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x