The X-Files keert terug, trailer seizoen 11

The X-Files keerde vorig jaar terug voor een “event series”, een eenmalig kort seizoen. Maar deze 6 afleveringen vielen zo goed in de smaak (lees: kijkcijfers), dat FOX opdracht gaf tot de productie van een compleet nieuw seizoen. In 2018 keren Fox Mulder (David Duchovny) en Dana Scully (Gillian Anderson) terug voor 10 nieuwe episodes.
https://www.youtube.com/watch?v=IRdrt8nPyy8
Afgelopen weekend in op de New York Comic Con de eerste trailer vrijgegeven voor het nieuwe seizoen The X-Files. Het seizoen zal twee mythologie-afleveringen hebben, de overige acht vertellen een losstaand verhaal. Voor wie The X-files comics van IDW Publishing heeft gelezen, seizoen 11 zal niet overeenkomen met de gebeurtenissen in Season 11 van de comics.

Seizoen 10 werd in Nederland ook bij FOX uitgezonden, we verwachten dat het nieuwe seizoen ook daar te zien zal zijn.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “The X-Files keert terug, trailer seizoen 11”

  1. De event serie van vorig jaar had een flinke cliffhanger, dus ik hoopte al dat de serie nog eens terug zou komen. Ik hoop dat agents Miller and Einstein ook weer van de partij zijn. Ik kijk er naar uit!

    Beantwoorden
  2. Ik ben in februari begonnen aan The X-Files en ben inmiddels bezig met seizoen 8. Niet iedere aflevering is even boeiend, maar zeker wel een leuke serie voor de liefhebber van sci-fi/horror/fantasy. Apart om nu opeens een oude Mulder en Scully te zien. Lijkt een beetje alsof ze make up op hebben om er ouder uit te zien, zoals in de serie meer dan eens gebeurt 😛

    Beantwoorden

Plaats een reactie