Overnacht tijdens Amsterdam Halloween in A Room With A Boo!

Party-poster-underworld-smlHet thema voor Amsterdam Spook’s 14de jaarlijkse Halloween kostuum feest is de verzamelplaats voor alle verderfelijke zielen die hun aardse bestaan vulden met de zeven dodelijke zonden en meer – The Underworld. Volg ons op onze tocht door het vagevuur naar de diepste krochten van de hel. Het zou een zonde zijn een Halloween kostuum feest als dit te moeten missen.

Verwacht kostuums op het scherpst van de schede, intense decors en een griezelig geweldige lijst van meer dan 35 artiesten, acts en DJ’s. Dress to Possess! Geldprijzen voor Beste Kostuum, Beste Groep/Duo en Beste Makeup. Voorverkoop kaartjes 24.50, Early Spooks (4 voor 3) zijn nu verkrijgbaar.

Halloween Hotel: A Room With A Boo!
Als onderdeel van het Amsterdam Halloween Festival dit jaar bieden Amsterdam Spook en Hotel Arena een gelimiteerd aantal speciale Halloween overnachtingpakketten voor het weekend van Halloween 2014. Deze deal bevat een overnachting voor twee, kaartjes voor het Underworld kostuumfeest, laat ontbijt op bed (inclusief Bloody Mary’s), een goodie bag, een fles Prosecco, Halloween versnaperingen en schrikwekkende details waar we de gasten van te voren niet voor waarschuwen. De kosten voor dit pakket bedragen €229.00 voor twee personen. Meer info hier

ROC student makeup competitie
Net als altijd willen wij de horror en creativiteit in Nederland stimuleren en daarom zijn wij wederom enthousiast over de samenwerking met de ROC makeup studenten dit jaar! Afgelopen juni mochten studenten hun idee voor een Underworld Halloween poster presenteren voor een selecte Amsterdam Spook jury. De winnares was Irina Wehrmeijer. Het resultaat zal binnekort in de stad te zien zijn. Voor het tweede opeenvolgende jaar zullen de studenten ook deelnemen aan de makeup competitie op de Halloween avond zelf. Meer details hier

Zet in je agenda: 29 Okt – 2 Nov 2014 Amsterdam Halloween Festival
Met 5 dagen van griezelig goed Halloween plezier presenteert Amsterdam Spook het Amsterdam Halloween Festival, nu reeds in het 5de jaar. Het programma voor 2014 zal eind augustus bekend gemaakt worden. Enkele hoogtepunten: een Halloween dinner, een nachtelijke Halloween Horror Film Marathon, een gekostumeerde Rollerskate, een kinderevenement en Amsterdams Bruutste Halloween Bash – The Underworld in de Hotel Arena op Allerheiligenavond zelf.

Meer dan 3000 Haloween fans vanuit heel Nederland en de verste uithoeken van de wereld komen deelnemen aan het Amsterdam Halloween Festival: USA, UK, Finland, Limburg en zelfs een die-hard groep Halloween fans helemaal uit Koeweit om er maar een paar te noemen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie