Titanenstrijd in het kwadraat: check hier de trailer van Godzilla x Kong: The New Empire

Ga er eens lekker voor zitten: in de trailer voor Godzilla x Kong: The New Empire bundelen twee titanen hun krachten om een dreigend onheil te stoppen. Wie zou dàt kunnen zijn, Galactus? Juggernaut? Als dat maar goed komt.

Godzilla x Kong: The New Empire
Let’s gooo!

Wat als er een dreigende kracht is die té sterk is voor King Kong alleen? Juist, hij gaat een alliance aan met het andere epische monster: Godzilla. Grote Monsterfilm-liefhebbers kunnen hun hart ophalen. In de bios kunnen we nu genieten van Godzilla Minus One (die hele goede recensies krijgt) en daarnaast dendert deze film ook nog eens over je heen. Alsof je de eerste keer nog niet platgeslagen was.

Wat is er aan de hand in Godzilla x Kong: The New Empire?

De film van monsterlijke proporties trakteert ons op een gloednieuw avontuur waarin de almachtige Kong en de angstaanjagende Godzilla het opnemen tegen een kolossale, onontdekte dreiging die verborgen is in onze wereld en hun bestaan – en dat van ons – op de proef stelt. De film duikt verder in de geschiedenis van deze titanen en hun oorsprong, evenals de mysteries van Skull Island en daarbuiten, terwijl het de mythische strijd blootlegt waardoor deze buitengewone wezens voor altijd aan de mensheid verbonden zitten. Maar het verhaal is maar bijzaak, toch? Check de trailer hieronder snel zelf.

Trailer Godzilla x Kong: The New Empire: nieuwe dreiging heeft dubbele krachten nodig!

In de film spelen Rebecca Hall en Bryan Tyree Henry als oudgedienden. Nieuwe leden tot de cast behoren onder andere Dan Stevens, Alex Ferns en Fala Chen. Godzilla x Kong: The New Empire is vanaf 11 april 2024 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Interessant artikel?

Plaats een reactie