28 Months Later: Plannen voor vervolg Danny Boyle’s 28 Days Later

Hoewel scenarioschrijver Alex Garland in 2018 de kans nog erg klein achtte, is er dit jaar steeds meer zekerheid gekomen rondom het derde deel van 28 Days Later. In juni gaf regisseur Danny Boyle aan samen met de scenarist aan een vervolg te werken.

De zombiefilm 28 Days Later speelde zich af in Londen en verscheen in 2002> In het vervolg 28 Weeks Later, dat in 2007 in de bioscopen verscheen, was erg weinig meer over van het hele Britse eiland.

Afgelopen week werd via WGTC duidelijk dat er inderdaad wordt gewerkt aan een script, dat zich logischerwijs 28 maanden na de vorige films af speelt. Ook zullen sommige personages terugkeren.

Zou jij graag een derde deel in deze zombiefilmreeks zien?

28 Days Later (2002) Official Trailer

[mautic type=”form” id=”21″]

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “28 Months Later: Plannen voor vervolg Danny Boyle’s 28 Days Later”

  1. Ik ga niet juichen voor er een officiële release bekend is gemaakt, maar als dit door gaat is dat natuurlijk wel supertof! Vooral omdat het weerBoyle en Garland zijn die er dan aan werken. Nu duimen dat dit eindelijk echt gaat gebeuren.

    Beantwoorden
  2. Ik heb beide films in de kast staan, maar weet van geen van beiden eigenlijk meer waar ze precies over gingen.
    Dus zo’n enorme indruk hebben ze niet gemaakt.
    Dientengevolge sta ik ook vrij neutraal tegenover een vervolg, met als aantekening dat ik vervolgen, remakes of reboots meestal een teken vindt dat iemand geld nodig heeft en niet per definitie een teken van inspiratie of originaliteit.

    Beantwoorden

Plaats een reactie