Top 5: griezelsnoep voor Halloween

Het is over een tijdje alweer 31 oktober: Halloween! Een feest wat al zo lang als ik me kan heugen bestaat, maar wat niet erg uitbundig gevierd wordt in Nederland. Tenminste niet zoals in Amerika, Canada en Groot-Brittannië. Halloween is griezelen: doden komen tot leven, skeletten lopen door de straat, bloederige monsters bellen bij je aan en roepen hard: ‘Trick of treat!’ Het klinkt bijna als ‘Je geld of je leven’, alleen willen ze geen geld maar snoep, bergen snoep!

candies in mug and wooden surface
Photo by Sarah Gualtieri on Unsplash

Daarom voor deze top 5 (hoe kan het ook anders) lekkere, griezelsnoepjes voor Halloween. Lekker om te kopen, bijvoorbeeld voor tijdens de Halloween Horror Show!

5. Draculatanden

Draculatanden is suikerwerk- gom met fruitsmaak in de vorm van vampier tanden. Er zijn verschillende varianten op de markt van merken zoals Lutti, Trolli of Haribo. Draculatanden is snoep waar iedereen zijn eigen tanden in zet om de verschijning van Dracula na te bootsen. Ze zeggen niet voor niets: ´Eens gebeten, dan blijf je ze eten´. Alhoewel het snoep niet echt eng/griezelig is, zijn ze wel leuk voor Halloween. Koop ze hier!

Draculatanden
Afbeeldingsresultaat voor dracula trolli

4. Body Parts Gummy Candy

Voor een gruwelijk snoepbuffet tijdens Halloween, neem Body Parts Gummy Candy! Deze gummy snoepjes zijn in de vorm van een brein, een oor, een oogbol, een vinger en een voet. Maak andere snoepjes met een Halloween-thema compleet met deze gummy lichaamsdelen of plaats ze op de snacktafel met de rest van je favoriete snoepjes.

Afbeeldingsresultaat voor body parts candy

3. Eetbare ogen

Oogballen van vruchtengom met een zure vulling. Bijt in deze glibberige snoepjes en voel de gelei in je mond sijpelen. Ben je meer fan van kauwgom, koop dan de kauwgomballen in de vorm van oogballen! Bekijk ze hier in deze online candyshop.

Afbeeldingsresultaat voor snoep ogen trolli
140050-glubscher-kaugummi-auge--kaugummi--bubble-gum--_1

2. Bloederig snoep

Bij Halloween horen (uitgesneden) pompoenen met een kaarsje erin, zoetigheden, zwarte katten, magie, kwade geesten,doodshoofden, spoken, skeletten, vampiers, monsters en natuurlijk bloed. Maar….Wie durft dit “bloed” op te eten? Dit “bloed” bestaat uit: Glucose, zuurregelaar, smaakstoffen kleurstof, wortelconcentraat en saffloerconcentraat. Neem een bloody shot! Een lekker zoet drankje voor Halloween. Voor wie liever een bloedtransfusie wil is er ook de bloedzak met bloedtype: aardbei! Maar ook bloedlolly´s en met bloed gevulde kauwgomballen hebben ze in de aanbieding.

BloodBag
Gerelateerde afbeelding
Gerelateerde afbeelding

1. Insecten lolly´s

Heerlijke lolly met peersmaak en jazeker: met meelwormen! Goed om te weten: deze insecten-lolly is suikervrij! De zoete smaak heeft de lolly te danken aan Isomalt, een suikervrije zoetstof. Absoluut het proberen waard, niet? Deze lolly is er ook nog in 3 andere varianten: kersen-meelworm, perzik-krekel en framboos-krekel. De lolly’s zijn gemaakt door DeliBugs uit Lelystad. Voor 1,99 euro kan je er al een proberen!

Lolly met krekel framboossmaak
Lolly met meelworm peersmaak
Lolly met meelworm kersensmaak
Lolly met krekel perziksmaak

Halloween Griezel High Tea

Ben jij een echte zoetekauw en is Halloween jou lievelingsfeestdag? Reserveer dan in de maand oktober voor een high tea in het thema van Halloween met griezelig lekkere snoepjes, chocolade, maar ook hartigheden! Kortom een heerlijke middag met een griezelige uitstraling en angstig lekker! Dagelijks te reserveren in de maand oktober bij ´T Haagsch Snoephuis. Reserveer tijdig want VOL=VOL!

Halloween Griezel High Tea (dagelijks in oktober)

Wat vonden jullie van dit griezelsnoep voor Halloween? Laat het ons weten!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie