Tover je woning om in een spookhuis

Macabre Manor Copyright AtmosFX
Macabre Manor Copyright AtmosFX

Op zoek naar originele Halloween-decoraties? Met de ‘digital decorations’ van AtmosFX verander je je woning met een druk op de knop in een spookhuis. AtmosFX levert animaties en films die kunnen worden afgespeeld op je televisie en computer, maar die je ook kunt projecteren. AtmosFX levert desgewenst speciale schermen waarop je de horrortaferelen kunt projecteren op het raam of in je tuin, zo komen je buren ook in Halloween-stemming!

Night Stalkers Copyright AtmosFX
Night Stalkers Copyright AtmosFX

AtmosFX biedt digitale decoraties voor diverse feestdagen, zoals Kerstmis en Pasen, maar wij zijn natuurlijk vooral geïnteresseerd in Halloween, en daarin ligt ook de kracht van het bedrijf. Er zijn talloze horrorthema’s verkrijgbaar zoals: zombies (Zombie Invasion!), enge beestjes (Creepy Crawlies), skeletten (Bone Chillers), spoken (Phantasms, Ghostly Apparitions), seriemoordenaars (Night Stalkers) en spookhuizen (Macabre Manor).  AtmosFX is zelfs een samenwerking aangegaan met Michael Dougherty’s, de regisseur van Trick ‘r Treat. In hun gelijknamige product zorgt Sam ervoor dat iedereen zich aan de Halloween-tradities houdt.

Ghostly Apparitions Copyright AtmosFX
Ghostly Apparitions Copyright AtmosFX

De digitale decoraties van AtmosFX zijn te koop als compleet product, of als losse scènes. Met het ‘Hollusion’ projectiemateriaal van AtmosFX lijken de projecties bijna hologrammen!  Shop jouw Halloween-decoraties hier. Films en animaties zijn verkrijgbaar als download, je hebt ze dus gelijk in huis.

AtmosFX Macabre Manor Digital Decoration Trailer

Wat doe jij dit jaar ? Lees hier onze Halloween-tips!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie