In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Tweede trailer Scream tv-serie

Scream-masker-serie
MTV’s Scream tv-serie staat compleet los van de filmreeks. Hoewel los… De serie heeft een dorp vol feestende tieners, verliefde tieners, dode tieners, een gemaskerde moordenaars en veel telefoontjes. In die zin lijkt tv-serie Scream een soort van moderne remake te zijn van de gestopte filmreeks in een nieuw dorpje en natuurlijk mobiele telefoons. Eind deze maand begint de serie op de Amerikaanse MTV, maar wij verwachten niet dat de Nederlandse versie het zal uitzenden. Net als MTV-serie Teen Wolf is het waarschijnlijk wachten op een Netflix-release.

‘Scream The TV-series’ gaat over een virale YouTube-video welke voor problemen zal gaan zorgen onder de jongeren van Lakewood. En is de aanjager tot een moord die iets met het problematische verleden van het dorpje heeft te maken.

Scream (TV Series) | Official Trailer #2 | MTV

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//