Trailer voor A Zombie Love Story, een Nederlandse zombie-short

Verliefd zijn tijdens een zombie-epidemie

Regisseur Philipp Sokolean schreef vorig jaar het scenario voor ‘A Zombie Love Story’, enigszins geïnspireerd door ‘Return of the Living Dead 3’ en de overtuiging dat er niet genoeg Nederlandse zombiefilms bestaan. Sokolean is geboren en getogen in Zürich, Zwitserland. Hij is deels Nederlander en besloot in 2007 naar Nederland te komen om daar de opleiding ‘digital filmmaking’ te volgen aan het SAE Institute in Amsterdam. Na zijn opleiding werkte hij als cameraman mee aan de korte Leidse horrorfilm ‘Meating Penny’. Vervolgens kwamen er een reeks andere klussen, maar het bloed kruipt echter waar het niet kan gaan en zo schreef Sokolean een liefdesverhaal dat zich afspeelt tijdens de uitbraak van een zombie-epidemie. De opnamen vonden begin vorig jaar plaats en van mei tot en met februari was men druk bezig met de post-productie. Sokolean is bijzonder trots op de special effects die gemaakt zijn door post-productie bedrijf Filmmore uit Amsterdam, die het project met goodwill hebben gesteund. De make-up effecten zijn van de hand van Karin Rex, die ook betrokken was bij internationale producties als ‘Resident Evil’ en ‘Enemy at the Gates’.

Hoewel de première op vrijdag 20 april in het Nutshuis in Den Haag voor cast en crew is, zal de film ingestuurd worden naar filmfestivals en later dit jaar op DVD en Blu-Ray verschijnen.

A Zombie Love Story (Official Trailer)

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
11 jaren geleden

Ziet er best oké uit en Nederlandse zombies in een Nederlandse omgeving kan ik altijd wel waarderen. Ik ben benieuwd 🙂

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x