Trailer voor Abandoned – horrorfilm met Emma Roberts

abandoned-trailer-youtube-emma-roberts

Vertical Entertaiment heeft de officiële trailer uitgebracht voor hun horrorfilm: Abandoned, met in de hoofdrol Emma Roberts. Bekijk onderaan het artikel de trailer en de releasedatum.

Het verhaal

Abandoned vertelt het verhaal over het intense leven van Sara. Zij verhuist samen met haar man, Alex, en hun zoontje naar een afgelegen boerderij. Vanwege het duistere en tragische verleden van hun nieuwe huis, wordt Sara geteisterd door vreemde dingen om haar heen.

Door deze gebeurtenissen beland ze in een psychose waardoor ze niet alleen haar eigen veiligheid in gevaar brengt maar ook die van haar pasgeboren baby.

Cast

De cast van de horrorfilm Abandoned bestaat uit hoofdrolspelers: Emma Roberts (Scream Queens), Michael Shannon (Take Shelter) en John Gallagher Jr. (Hush)

Ook zijn de volgende namen zijn bekend: Kate Arrington (Night’s End), Paul Dillon (The Pretender: Island of the Haunted), Addy Miller (Behind You), Justin Matthew Smith (The Devil All the Time) en Paxton Pope (My Oh My).

Regisseur en schrijvers

Abandoned is geregisseerd door Spencer Squire en geschreven door Erik Patterson en Jessica Scott.

Deze film is de eerste van de acht tot tien films die jaarlijks worden uitgebracht door Vertical Entertainment en TPC sinds hun samenwerking in 2021.

Releasedatum en trailer

Vanaf 17 juni zal Abandoned te zien zijn in de bioscopen in de VS. Wanneer deze in Nederland verschijnt is nog niet bekend, maar daarover houden we je op de hoogte.

Bekijk hieronder de trailer en laat ons weten wat jij vindt!

ABANDONED Official Trailer (2022)

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Trailer voor Abandoned – horrorfilm met Emma Roberts”

  1. Als hij in de bios komt hier ga ik hem natuurlijk wel kijken (Moviepass ;-)).
    Maar dit ziet er uit als een 13 in een dozijn horrorfilm en op een of andere manier heb ik het gevoel alsof ik dit al eerder heb gezien. Meerdere malen zelfs. En de trailer hangt van clichés aan elkaar. Zowel qua beeld als qua geluid. Heel enthousiast wordt ik er niet van. Maar hopelijk weet hij te verrassen.

    Beantwoorden
    • Ik snap inderdaad wat je bedoeld. Vaak komen deze verhaallijnen met elkaar overeen waardoor je niet meer verrast wordt en vaak al scares kan voorspellen. Toch op de een of andere manier trekt deze toch wel weer aan. Wie weet verrast hij inderdaad toch wel.

      Beantwoorden

Plaats een reactie