Trailer actiethriller Bright is fantasievol

Bright | Officiële trailer | Netflix [HD]

Eerder dit jaar kondigde Netflix de actiethriller Bright met Joel Edgerton, Noomi Rapace en Will Smith aan, afgelopen weekend is tijdens de San Diego Comic-Con de eerste trailer verschenen. En dat geeft ons beter zicht op het bovennatuurlijke tintje.

De routinematige werkavond van twee agenten, de menselijke Ward (Will Smith) en orc Jakoby (Joel Edgerton), verloopt ineens heel anders wanneer zij moeten samenwerken om een jonge vrouwelijke elf en een kostbaar relikwie te beschermen. Wanneer dit in verkeerde handen terechtkomt, vormt het een bedreiging voor elk levend wezen. Ward en Jakoby moeten zowel hun persoonlijke verschillen als vele vijanden uit de weg ruimen om de wereld van de ondergang te redden.

Toegegeven, ik had op een wat meer duister verhaal gehoopt. Bright neigt toch meer naar een politiethriller met een fantasy-randje als elven, feeën, orcs en een toverstaf. Desalniettemin zeker een titel om vanaf 22 december op Netflix te kijken

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x