Trailer voor Mexicaanse zombie-serie ‘S.O.Z. Soldiers or Zombies’

Afgelopen weekend vond de San Diego Comic Con plaats, tenminste… digitaal. Want door corona kon ook dit jaar het grootste geekevent niet doorgaan. Ook Amazon was aanwezig en had nieuws rondom wat series, waaronder de Mexicaanse zombie-serie S.O.Z: Soldados o Zombies.

Om uitlevering te vermijden ontsnapt de charismatische en onvoorspelbare drugsbaron Alonso Marroquin uit een Mexicaanse gevangenis om zich te verbergen in een afgelegen faciliteit midden in de woestijn. Aan de Amerikaanse kant van de grens gaat een experiment van het Amerikaanse leger met minivarkens op een militaire basis mis. De Mexicaanse politie-eenheid die Marroquin achtervolgt wordt geïnfecteerd, waardoor ze veranderen in een nieuwe verbeterde zombiesoort met speciale vaardigheden. Het leger en deze nieuwe soort komen samen op Marroquin’s schuilplaats waar de strijd om te overleven zal beginnen.

S.O.Z. Soldados o Zombies - Official Trailer | Amazon Prime Video

S.O.Z. Soldiers or Zombies verschijnt 6 augustus op Amazon Prime Video. Wat denk jij? Wordt dit een vermakelijke zombie-serie?

Kijk hier het voorledige Amazon Prime Panel | Comic-Con@Home 2021:

Amazon Panel | Comic-Con@Home 2021

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Trailer voor Mexicaanse zombie-serie ‘S.O.Z. Soldiers or Zombies’”

  1. Afgaande op de trailer ga ik deze in elk geval een kans geven.
    Snelle zombies, soldatenzombies, we hebben het natuurlijk allemaal al eens gezien. Maar wie weet wordt dit wat.

    Beantwoorden

Plaats een reactie