Trailer ‘Annabelle Comes Home’

De meest gevreesde kast in horrorland ontsluit haar deur. Annabelle krijgt haar derde film. New Line Cinema onthulde de trailer. De Conjuring-spinoff lijkt haar weg naar boven te hebben gevonden. Waar de eerste Annabelle (2014) overwegend negatieve reacties opleverde, oogste het vervolg Annabelle: Creation (2017) meer lof.  En de trailer van de volgende Annabelle laat zien dat kosten noch moeite gespaard is, om je de stuipen op het lijf te jagen.

Annabelle Comes Home vormt tevens het podium voor de terugkeer van de Warrens. Traditiegetrouw worden deze wederom gespeeld door Patrick Wilson en Vera Farminga. De laatste keer dat de Warrens de hoofdrollen speelden, was in The Conjuring 2 (2016). Daarnaast waren ze ook kort te zien aan het einde van The Nun, die vorig jaar verscheen.

Annabelle Comes Home verdeelt de aandacht naar een derde Warren: Judy, gespeeld door McKenna Grace (Gifted, Haunting of Hill House). Ze is de dochter van Ed en Lorraine Warren, en tevens plotlegger omdat haar nieuwsgierigheid haar dwingt de kast van Annabelle te openen.  Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor Madison Iseman (Jumanji) en Katie Sarife (Supernatural), die als de oppas van Judy geconfronteerd worden met een behekst huis.

Gary Dauberman zal zijn debuut maken als regisseur. Hij heeft eerder de verhalen voor IT en IT: Chapter  Two op papier gezet. Tevens zal Dauberman zich ook bezighouden met het script, waarbij hij hulp krijgt van de grootmeester zelf: James Wan. De film staat gepland om 4 juli 2019 in première te gaan in de Nederlandse bioscopen.

De derde Annabelle-film betekent een uitbreiding van het immer groeiende Conjuring-universum.  De goudmijn van Wan lijkt geen grenzen te kennen. Na de succesvolle kaskraker The Nun springen nieuwe films als paddenstoelen uit de grond. Eerder werd al bekend gemaakt dat de Crooked Man (scheve man) uit de Conjuring 2 een eigen film krijgt. Terwijl niet lang geleden de filmopnames van de derde Conjuring-film in Atlanta begonnen, welke gepland staat voor 2020.

Kijk hieronder de trailer van Annabelle Comes Home:

ANNABELLE COMES HOME - Official Trailer

 

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
4 jaren geleden

Toch wel weer een leuke trailer. Ik ga hem zien, hoewel ik Annabel niet het meest enge uit het CCU vind.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x