Kijk 2 trailers Annabelle, prequel van The Conjuring

Annabelle | Officiële trailer 1 OV | 2 oktober in de bioscoop

DSC_0499.dngPas in 2015 komt het vervolg op The Conjuring uit, de succesvolle film rond paranormaal onderzoekers Ed en Lorraine Warren in een exorcisme-zaak in Harrisville. Maar liefhebbers van de film kunnen in oktober al weer naar de bioscoop, want de pop Annabelle uit de horrorfilm verschijnt zelf op het witte doek.

John Form heeft het perfecte cadeau voor zijn aanstaande vrouw Mia gevonden; een mooie, vintage pop in een zuiver witte trouwjurk. Maar de vreugde met Annabelle duurt niet lang.

Op een gruwelijke nacht wordt hun huis aangevallen door leden van een satanische sekte, die met geweld het stel aanvallen. Vergoten bloed en terreur zijn niet alles wat ze achterlaten. De sekteleden hebben een entiteit opgeroepen die nog gewelddadiger is dan hun overval … Annabelle.

Annabelle is geregisseerd door John Leonetti met in de hoofdrollen Annabelle Wallis, Alfre Woodard, Ward Horton, Tony Amendola, Eric Ladin en Brian Howe. The Conjuring-regisseur James Wan is samen met Peter Safran en Joan Mao betrokken als producent.

2 oktober zal Annabelle in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

Annabelle - Official Main Trailer [HD]

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie