Trailer ‘Attack of the 50 Foot Camgirl’ verschijnt online

attack of the 50 foot camgirl
attack of the 50 foot camgirl

Als ik dan toch bezig ben met artikelen over geweldige producties zoals Sharkula en Amityville in Space, dan kan deze er ook nog wel bij! Wij hebben de exclusieve trailer van de nieuwste Full Moon Feature productie: Attack of the 50 Foot Camgirl. Als dat geen feest is, dan weet ik het niet meer.

Geregisseerd door de legendarische Jim Wynorski (Chopping Mall, Sorority House Massacre 2), die in zijn 38 filmjaren al meer dan 100 films op zijn naam heeft staan. Het script komt van Kent Roudebush (Evil Bong 666) en de producent is de oprichter van Full Moon; Charles Band. De film gaat over Beverly Wood, die een van de grootste en heetste sterren van dit moment op sociale media is. Haar sexy webcam shows zijn een regelrechte hit en iedereen loopt weg met haar en haar merchandise. Iedereen behalve haar man en Fuchsia, de rijzende ster. Die plotten samen om Beverly van de troon te stoten en haar online succes over te nemen. Maar Beverly is aan het testen met haar nieuwe product ´Unholy Meat-rimony´ en bij het consumeren merkt ze dat er een typische bijwerking aan zit. Ze groeit wel 15 meter groot en dan blijkt ze toch wel een niet te stoppen kracht waar serieus rekening mee gehouden moet worden.

attack of the 50 foot camgirl

De grote ster in deze film is Ivy Smith en zij wordt bijgestaan door Lisa London (The Morning Show), Jaret Sacrey (Masters of Sex), Christine Nguyen (Sharkansas Women’s Prison Massacre), Frankie Cullen (Bikini Frankenstein), Cindy Lucas (Bikini Car Wash Massacre), Lauren Parkinson (Avengers Grimm), Michael Gaglio (Attack of the Killer Donuts), Becky LeBeau (Back to School) en Jamie Michelle (Busty Coeds vs. Lusty Cheerleaders).

Attack of the 50 Foot Cam-Girl komt exclusief uit op Full Moon Features en Full Moons Prime Video kanaal ergens in de lente.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Trailer ‘Attack of the 50 Foot Camgirl’ verschijnt online”

Plaats een reactie