Trailer voor bovennatuurlijke horrorfilm ‘Disquiet’

Als je het ziekenhuis al niets vindt, zal deze nieuwe horrorfilm die je regelrecht naar binnen rijdt met bloed doordrenkte brancard het niet veel beter maken. De trailer van film Disquiet is verschenen en deze bovennatuurlijke horror belooft een ware nachtmerrie te worden…

Disquiet-horror-movie-film-supernatural-horror-2023

Het verhaal

Disquiet gaat over Sam (Jonathan Rhys Meyers) wie na een bijna fataal auto-ongeluk in een ziekenhuis belandt. Het ziekenhuis waarin hij wakker wordt, lijkt echter helemaal niet normaal te zijn. Of ook maar enigszins veilig. Wanhopig om eruit te komen, komt Sam andere doodsbange slachtoffers tegen die ook op mysterieuze wijze vastzitten in het ziekenhuis. Terwijl ze proberen samen te werken om een uitweg te vinden, komen ze ziekenhuispersoneel tegen dat helemaal niet gastvrij of zelfs maar herkenbaar menselijk is. Het roept de vraag op of het ziekenhuis zelf echt is, of dat ze allemaal gevangen zitten in een andere dimensionale nachtmerrie.

De cast van Disquiet bestaat uit: Rachelle Goulding (Wifelike), Elyse Levesque (Ready or Not), Lochlyn Munro (Freddy Vs. Jason), Garry Chalk (The Fly ll), Trezzo Mahoro (Van Helsing), Anita Brown (The A-Team 2010), Bradley Stryker (Let Him Go) en hoofdrolspeler Jonathan Rhys Meyers (Dracula).

Disquiet is geschreven en geregisseerd door Michael Winnick, onder andere bekend van de horrorfilm Malicious. Hoofdrolspeler Meyers zit echter ook niet stil. Buiten deze film heeft hij nog maar liefst zeven andere projecten in zijn agenda staan!

DISQUIET | Official Trailer | Paramount Movies

In de VS wordt Disquiet begin februari beperkt in de bioscoop uitgebracht en op geselecteerde streamingplatforms. Over een Nederlandse release is helaas nog niets bekend. Houd ons in de gaten voor eventuele nieuwtjes!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Trailer voor bovennatuurlijke horrorfilm ‘Disquiet’”

  1. Lekker mysterieus! Het doet bijna aan als een Stephen King verhaal.
    Het enige dat opvalt is dat de hoofdpersoon erg snel weer van alles kan nadat hij een ernstig ongeluk heeft gehad. Maar ik denk niet dat dit de pret kan drukken. Hou ons op de hoogte!

    Beantwoorden

Plaats een reactie