Trailer voor Call of Duty: WWII Nazi Zombies

Niet alleen comics, films en series krijgen aandacht op de San Diego Comic-Con. Ook voor games is een complete hal ingericht. Sledgehammer Games greep de beurs aan om de nieuwe Call of Duty: WWII uitbreiding aan te kondigen: Nazi Zombies.
Call of Duty: WWII Nazi Zombies is een origineel en angstaanjagend coöpspeltype waarin fans van Call of Duty Zombies een nieuw horrorverhaal krijgen voorgeschoteld. Niets is wat het lijkt in deze zombiehorror, waarin een duister plan om een onverslaanbaar dodenleger los te laten zich ontvouwt.

Official Call of Duty®: WWII Nazi Zombies Reveal Trailer

Shooters, nazi’s en zombies zijn sinds Wolfenstein 3D al met elkaar verbonden. Het is ook niet zo gek dat met enige regelmaat First Person Shooters met een nazi-zombie uitbreiding komen. Vaak zijn deze zombies/mutanten dan ook het resultaat van gruwelijke experimenten, zo ook in Call of Duty: WWII Nazi Zombies:
Onderneem een ijzingwekkende, duistere en mysterieuze reis door Mittelburg, een ingesneeuwd Duits dorpje. Je moet kunstwerken van onschatbare waarde zien terug te vinden die zijn gestolen door de asmogendheden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Maar het dorp herbergt een onvoorstelbare, monsterlijke kracht. Wees dus op je hoede voor de verknipte, occulte gruwelen die deze schatten bewaken.

De game is vanaf 3 november te koop voor Playstation 4, maar wie hem nu al reserveert krijgt toegang tot de beta.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
6 jaren geleden

Als je dit concept leuk vind, kijk dan ook eens naar de film “Frankensteins Army” van de Nederlandse regisseur Richard Raaphorst. De plot van deze game en de film komen behoorlijk overeen. Gewoon verkrijgbaar bij Bol.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x