Trailer Carver – een film van de 14-jarige Emily DiPrimio

carver-posterCARVER is a throwback, 80’s style slasher film. It was co-written and will be co-directed by 13 year old Emily DiPrimio.” luidde een jaar geleden de aankondiging van het Kickstart-project Carver, op 5 oktober was het project met $31,500 succesvol gefinancierd. Nu een jaar later is de film af en de eerste trailer te zien.

Carver gaat over een groep tieners die worden achtervolgd door een verachtelijke daad die gepleegd hebben op Halloween toen ze jong waren. Hun actie was de oorzaak van de dood van drie onschuldige kinderen. Nu, op de verjaardag van die sterfgevallen, een onheilspellende visitekaartje in de vorm van een gesneden pompoen bij elk van hun huizen. Iemand is uit op wraak. De vraag is … wie?

Natuurlijk doet de inmiddels 14-jarige Emily DiPrimio het werk niet alleen, haar vader Ron DiPrimio heeft zelf gewerkt aan indie-horrorfilms en nu co-regisseur is. De film was oorspronkelijk zijn idee, maar hij werkte het nooit uit. Emily pakte dit op haar beurt weer op. De trailer van Carver ziet er aardig uit en belooft een vermakelijker slasher te worden!

Carver Trailer -- Official

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie