Kijk hier de trailer van de duistere Into The Night seizoen 2

Het tweede seizoen van Into The Night, een Belgische Netflix Original is vanaf 8 september te zien op de streamingdienst. Hier is de nieuwe trailer!

Aan het einde van het eerste seizoen hebben de passagiers van Flight 21 onderdak gevonden in een oude militaire Sovjet-bunker in Bulgarije, weg van de zon. Helaas blijkt dat maar van korte duur, wanneer door een ongeluk een groot deel van hun voedselvoorraad wordt vernietigd en hun leven weer onzeker is. In een wanhopige poging om te overleven reizen ze af naar de Global Seed Vault in Noorwegen. Maar ze zijn niet de enigen met dat idee… Voor het algemeen belang moet de groep opsplitsen, aardig zijn tegen de militaire bemanning en offers brengen in een race tegen de klok.

Into the Night: Seizoen 2 | Officiële trailer | Netflix

De cast van Into The Night seizoen 2 bestaat uit Pauline Etienne, Mehmet Kurtulus, Laurent Capelluto, Ksawery Szlenkier, Jan Bijvoet, Babetida Sadjo, Nabil Mallat, Vincent Londez, Regina Bikkinina, Alba Gaïa Bellugi, Joe Manjón, Émilie Caen, Borys Szyc, Coen Bril, Dennis Mojen, Javier Godino en Marie-Josée Croze. De serie is bedacht voor is Jason George, die eerder werkte aan Narcos en The Blacklist

Heb jij het eerste seizoen gezien? Wat vond je er van?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie