Meld je aan op de nieuwsbrief en maak kans op 8 films!

Trailer: Dylan Dog – Dead of Night

Poster Dylan Dog - Dead of Night

Er zwerft al een tijdje een lage kwaliteit Italiaanse trailer rond op het internet, nu eindelijke is de officiële trailer van de comicverfilming Dylan Dog: Dead of Night vrijgegeven.

Een mysterieuze komische horrorfilm waarin privédetective Dylan Dog zijn bovennatuurlijke krachten gebruikt om vermissingen in Louisiana op te lossen. Als hij met zijn collega de verdwijning van een vriend gaat onderzoeken in New Orleans, krijgen ze te maken met weerwolven, vampieren, mensen en zombies, die niet van harte aan het onderzoek willen meewerken.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=D6808e-lIKQ?rel=0&w=620&h=379]

Dylan Dog gaat in zijn thuisland Italië op 16 maart in première en Amerika volgt op 29 april, een Nederlandse datum is nog niet bekend.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

3 gedachten over “Trailer: Dylan Dog – Dead of Night”

  1. Hmmm… zeker geen ‘goede’ film maar deze kan inderdaad toch verrassend uit de hoek komen, lijkt mij. De comedy voert wel de boventoon in de trailer. Een praatgroepje voor zombies? Prachtig!

    Beantwoorden

Plaats een reactie